- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ve E Elif_Eylulben dün menüye seni etiketlemeyi unuttum gülüm
seni zipzipi zeynep i etiket yapıcaz değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve E Elif_Eylulben dün menüye seni etiketlemeyi unuttum gülüm
seni zipzipi zeynep i etiket yapıcaz değil mi
Kolay gelsin canım bende gittimBugün menemen günü. 15.000 adım atılacak. Çok aktif olamayabilirim. Öpüyorum. Mutlu cumartesiler.
madamhd @askrhpozitif @Tutku44 bugün 15.000 adım atalım. @Brzhuzur adimsayari hallettin mi? @sandriyon yogundun canım 10.000 olur mu adımlar tatlım? F Frozen01 ve
ekim2009 siz kesin koşuyorsunuz.
Menüleri unutmayalım. @zeyneppk kaptanım.
If We Burn, You Burn Wih Us...
![]()
insanın ablası olacak işte yaaaaM MissHayaLet kardesime dil uzatmislar bababababa
Çok bilen kisiler gitsin diyetisyenlik yapsin ozaman burda isi ne zaten seni sevmemistim gelmezsin bidaha 50kilolara tikim vardi
Maviş takımın şahane menüleri afiyet olsun canım24 Eylül menüsü
Saat 10.30
Peynirli yumurta,
Hindi fume salam
Domates salata
1 dilim ekmek
Öğleden sonra
Turk kahvesi 2 halley+ 2 burçak buskuvi
Akşam
1 tabak bezelye yemegi
3 kasik pilav
Bol salata
Yarim kase yogurt
Aralarda nescafe, ihlamur var. Su kac lt belli değil. Spor 6399, kaç puan yapiyor bilmiyorum
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım23 Eylül Perşembe menü
10.30
3 kaşık patatesli omlet
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim peynir
14.30
3 kuru kayısı
1 fincan sütlü kahve
18.00
Yarım kase cacık
6 kaşık mantarlı tavuk sote
3 kaşık köz sebze salatası
Mevsim salata
20.30
3 küçük kuru incir
3 litre su
4500 adım
24 Eylül Cuma menü
09.30
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
12.30
Yarım kase çorba
6 tane lahana sarması
Yarım kase yoğurt
14.30
1 dilim kek
1 bardak süt
17.30
1 kase cacık
6 kaşık tavuk sote
3 kaşık bulgur pilavı
21.30
3 kuru erik
2 litre su
6000 adımEki Görüntüle 2922033 Eki Görüntüle 2922032
@zipzip_
Cordelia
E Elif_Eylul
Fitt_anne
Sabah lesliesi yapıldıTakimimin guzelleri
İlk hedefimiz pazartesi tartisi sizden bu iki gun guzel menuler ve enaz 10 bin max 15 bin adim bekliyorum yapacaginiza inaniyor ve size guveniyorum hadi bakalim kirmizi takimin gücünü herkese gosterme zamanidisari cikamiyorsanizda evinizi temizleyin
Cordelia
@askrhpozitif
F Frozen01
@Tutku44
ekim2009
madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur
Kolay gelsinEvi toparlicam, çarşıya gidicem, sonra düğüne gidicem bugün çok işlerim var![]()
kolay gelsin canımBugün menemen günü. 15.000 adım atılacak. Çok aktif olamayabilirim. Öpüyorum. Mutlu cumartesiler.
madamhd @askrhpozitif @Tutku44 bugün 15.000 adım atalım. @Brzhuzur adimsayari hallettin mi? @sandriyon yogundun canım 10.000 olur mu adımlar tatlım? F Frozen01 ve
![]()
Ne oldu canim:)
Geçmişine tüküreyim hepsininNe oldu canim:)
Ben de gecmise gittim daha çıkamadım begene begene geliyorumGeçmişine tüküreyim hepsinin![]()
Allah yardimcin olsun kardesBen de gecmise gittim daha çıkamadım begene begene geliyorum
Daha 90 sayfam var aksama biter![]()
benimkiler adımsayarı açtım diye git o zaman dışarıda yürü simit al gel dedi yaaaaTakimimin guzelleri
İlk hedefimiz pazartesi tartisi sizden bu iki gun guzel menuler ve enaz 10 bin max 15 bin adim bekliyorum yapacaginiza inaniyor ve size guveniyorum hadi bakalim kirmizi takimin gücünü herkese gosterme zamanidisari cikamiyorsanizda evinizi temizleyin
Cordelia
@askrhpozitif
F Frozen01
@Tutku44
ekim2009
madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur
işe yaradı değil mi :))Uyudum ablateşekkür ederim
ama seni de kızlarını da seviyoruzzz nasıl tutalım dilimizi elimizi yaavvffffKizlar kusura bakmayın bu hafta fazla espiri yapamiycam ilgilenmem gereken bı tskimim var çünkü
Lütfen sizde benim kızlarıma espiri yapmayın kimsenin kaçmasını istemem![]()
aa sen bu gün düğüne gidecektin değil mi hadi sana bol eğlenceler bebelere annen bakacak nasıl olsa :)Annem gelecek![]()
![]()
![]()
![]()
ben gece dedim yumurta salatası diye menemeni nerden çıkardın onunla ekmek yerler şimdi yaaaaBugün menemen günü. 15.000 adım atılacak. Çok aktif olamayabilirim. Öpüyorum. Mutlu cumartesiler.
![]()
Erkenden yatip uyumayin sizdeGeçmişine tüküreyim hepsinin![]()