- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
hah sendinnnnn :))Ben yaptım![]()
yapma gülüm kalbine yakın yere asla koyma gülüm yatarken de baş ucunuza koymayın vallaha çok zararlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hah sendinnnnn :))Ben yaptım![]()
O bengördümmmm de alıntı yapamadan pc nin başından kalkmıştım, yapmış biri bebelerini banyoda çimdirirken
oohhh 0 rh lar kendini belli etsin kanımız şirin bizim beeeeBen de 0 grubuyum.
Aynen abla hep radyasyon elektronik eşyalarhah sendinnnnn :))
yapma gülüm kalbine yakın yere asla koyma gülüm yatarken de baş ucunuza koymayın vallaha çok zararlı
geçmiş olsun gülüm ağrı kremin varsa ya da vick olur atkestanesi jeli olur ayağının altına sür de yat senAğrıdan öleceğim heryerim ağrıyor. Biri benim yerime yürüsün.![]()
Bende 0 imoohhh 0 rh lar kendini belli etsin kanımız şirin bizim beeee![]()
3 e kadar acıkmadım çok fazla iş güç derken bebeisimi uyutup öyle yedimSabah ve ogle yokmuş acikmadin mi
Hayatta dayanamam. Para verseler gene duramam o kadar aç3 e kadar acıkmadım çok fazla iş güç derken bebeisimi uyutup öyle yedim
Tatil yapılmış hali buysaHafta sonu tatil yapak dedik![]()
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım ben bi işe daldım mı yemek istemem işimi bitirir keyifle yemeyi severimHayatta dayanamam. Para verseler gene duramam o kadar aç![]()
kural varmış zaten de uyan yok eşim daha önce yönetici olan kendi iş yerinde ki kişiye söylemiş o da tek kurtuluş cam balkon yaptır kapat balkonu demiş :)) ben de bazen sofra bezi kullanıyorum ceviz v.s. kırarken sıçrıyor kıracaktan mutfak lavabosuna sirkeliyorum , akşam 9, 5-10 dan sonra halı olmayan yere basacaksam terliğimi çıkarıyorum , süpürgeyi öğlen 12 den sonra açıyorum akşam lavabo kapılarını hırsız gibi açıp kapatıyorum , kul hakkıdır hepsi aynen dediğin gibi bazen tepem atıyor diyorum ki allahım tek müslüman biz miyiz da bu tepemdekiler gavur mu gürültüden uykudan sıçrayıp kalkıyorum ( önceki evde oluyordu)Herkes sinir olur bence kural olmali silkelenmemeli yada yatak odasi cami gibi arka taraflara gelen camlardan belki
Bizim burda yasak banyo paspasini duşun içine sofra bezini balkonun icine silkeliyorum kendi evim temiz olsun baskasinin evi kimene algisindan hoslanmiyorum bakinca cok buyuk kul hakki
Canim menu verdinmi kaçırdım miTatil yapılmış hali buysaben geçmişi okumadan geçmiş ekliyorsunuz insafsizlar
anca yatağa girdim uyuyup kalmazsam okurum insallah,
![]()
o kadar canın ağrıdı yaptın domatesleri ,menemenleri rabbim sağlık huzur mutlulukla yemeyi nasip etsin gülümBozulmasın domatesler dedim alındı bir kez.
Bugünü yazmadım daha canım adımı tamamlamaya çalışıyordumCanim menu verdinmi kaçırdım mi
Ne sacma ustteki silkeleyecek diye cam balkon yaptiricamkural varmış zaten de uyan yok eşim daha önce yönetici olan kendi iş yerinde ki kişiye söylemiş o da tek kurtuluş cam balkon yaptır kapat balkonu demiş :)) ben de bazen sofra bezi kullanıyorum ceviz v.s. kırarken sıçrıyor kıracaktan mutfak lavabosuna sirkeliyorum , akşam 9, 5-10 dan sonra halı olmayan yere basacaksam terliğimi çıkarıyorum , süpürgeyi öğlen 12 den sonra açıyorum akşam lavabo kapılarını hırsız gibi açıp kapatıyorum , kul hakkıdır hepsi aynen dediğin gibi bazen tepem atıyor diyorum ki allahım tek müslüman biz miyiz da bu tepemdekiler gavur mu gürültüden uykudan sıçrayıp kalkıyorum ( önceki evde oluyordu)![]()
Aminnnnnnn. Çok teşekkür ederim.o kadar canın ağrıdı yaptın domatesleri ,menemenleri rabbim sağlık huzur mutlulukla yemeyi nasip etsin gülüm
çok geçmiş olsun gülüm de mecbur yapılacak işler varken çaresiz bırakıyorsun çocuğuSağol canım bugün daha iyiyim hamd olsun. Oda grip hala, sağa sola gidiyoruz eşimle yıllık izne çıktı isleirmiz var mecbur eve kayınvalideme bırakıyoruz hem hasta olduğu için hemde bana düşkün bensiz onlarla bile durmuyo agliyo iki gündür biraz laf isitiyorum açıkçası. Gerci kadında haklı bunaliyo kaç Yasina geldi küçük çocuğa bakmak zor. Bugün gittik gorumcemle resim çektirdik kimlikleri değiştiricez salı günü,bu aksamda komşunun düğün vardı e oraya gittik takıyı bekledik goturmedim yanımda hasta diye eve geldik yine bı ton laf isittim gorumcemede kizdi baya misafirde vardı onalrin yanında .. laf isitiyoz anca napalim.
ana avrat bir kere sövsem cam balkona gerek olmaz bence de eşim izin vermiyiiii yoksa kesin yaparımNe sacma ustteki silkeleyecek diye cam balkon yaptiricam![]()
Yapma sen yine boşver konus olmazsa sert cikarsin sonra senin secenegi uygularsinana avrat bir kere sövsem cam balkona gerek olmaz bence de eşim izin vermiyiiii yoksa kesin yaparım![]()