- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Eee kk ye bakarken yastık altina koyarsam olcagi buYuzde 100 olmazsa rahat edemem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee kk ye bakarken yastık altina koyarsam olcagi buYuzde 100 olmazsa rahat edemem![]()
Günaydın canimGünaydın canlargerçi daha bana gün aymadi Ama
![]()
Günaydin![]()
Günaydın kızlarGünaydın kızlar![]()
Günaydın kaptanımGünaydın canim![]()
Bana aydıda nolduGünaydın canlargerçi daha bana gün aymadi Ama
![]()
Günaydın canim
Geçmiş olsun abla yaEvet bebeğim oradan tanıyorum seni ne güzelÇiraklarim beni bekler okula gideceğim birazdan.
İyiyim her şey yolunda sayılır...dün kızlardan bulaştı sanırım hapşırma burun akıntısı var biraz
Sen nasılsın yavrum...
Çocuklar uyuyorken tekrar mi yatsamBana aydıda noldu![]()
Günaydın canim laf sokmamki ben biliyosun şeffaf takıliyorumGünaydın canimKafam dumanlı şu aralar
laf sokarsan da anlamam
parantezle açıklama yap
![]()
Yatma, sen dalarsın uyanırlarÇocuklar uyuyorken tekrar mi yatsam![]()
Benim annemden özlü sozler:Babamin kucukken bize dedigi meshur sozu ben size diyeyeim
" Yatin gayri ,vicirdasmayin."
Annemin de ;
"Aksam yatmazlar, sabah kalkmazlar."
14 ve 12. Takimlar... 12yi sevmistim ama 14 le ilgili güzel anilarim yok nedense![]()
Benimki uyumuyor cok uykum varÇocuklar uyuyorken tekrar mi yatsam![]()
Kesin öyle olur ama bak şimdi uyumazsamda kesin geç saate kadar kalkmazlarYatma, sen dalarsın uyanırlar![]()
Dötün görürBenim annemden özlü sozler:
"Gece yatmak bilmiyorsunuz, sabah kalmak bilmiyorsunuz"
"Gündüz temizlik yaparsan el görür, akşam yaparsan dötün görür."
Arkadaşlarıma ödünç eşya veren bana sürekli söylenen laf.
"İyi ki " o" çıkmıyor oradan, çıksa onu da ödünç verirsin sen. "
14. Takımdayken annem ameliyat olmuştu. Hastanede bile diyeti bozmadım. Refakatçı idim. Yazmıştım mazeretimi.
Neyse takımı kapatmaya karar vermişler. Biz de başka takım arayışına girdik. Trip yapmışlardı. Onu hatirliyorum sadece. Üzülmüştüm.
Hiç bir takım 6. Takım gibi olamaz zaten. Burası muhteşem.![]()
Günaydın canim laf sokmamki ben biliyosun şeffaf takıliyorum![]()
![]()
Benim kiler analarina çekmişler tam bir uykucular geç yatıp geç kalkiyorlar öğlen falan uyumaz mi Eylül sende onla beraber uyusanBenimki uyumuyor cok uykum var![]()
Günaydın canımHerkese gunaydinnnnnn![]()
Okula gitmem lazım sonra görüşürüz![]()
Kaptan seni fururumYıvrım ayağına sağlık dün spor paylaştın mı
❤❤❤
Benimkilerde analarina cekmis sabahin hayirli saatlerinde kalkiyorlarBenim kiler analarina çekmişler tam bir uykucular geç yatıp geç kalkiyorlar öğlen falan uyumaz mi Eylül sende onla beraber uyusan