Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

0B9ABBE4-79BF-4EF8-B583-DDAA41ECDA66.png
@Cordeliaa aypare ackerman aypare ackerman
Cordelia Cordelia

Ikinci daha rahatti benim. Ilkindeki gibi olmadi kaslar zaten kesildigi icin mi bilmem yoksa o halde hastanede kosturmam gerektigi icin mi cabuk toparladim. Yani o sezeryan acisini dusunup istemiyordum zaten ama esim ve oglumun istekleri uzerine dogurdum yoksa mumkun degildi her gece dua edip kiz kardes istiyordu :KK70:
canım yaa duası kabul oldu mu? :dua:ikinci kız mı?

Evet canım benim 3. Çok zor geçti belki kişiden kişiye degisyordur. Belki de doktorların sadece 3 sezeryan hakkı vermeleri bunun içindir.

Günaydın kiZlar kız geçmişe gitme tavukların popolarina biber sürmüşler :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
evet bir süre sonra dokuların iyileşmesi de zor olur. 3 sezaryene rağmen de güzel kilo vermişsin maşallah :nazar::KK200:

evet bir süre sonra dokuların iyileşmesi de zor olur. 3 sezaryene rağmen de güzel kilo vermişsin maşallah :nazar::KK200:
Evet benim 2. İle 3. Arasında 22 ay falan vardı dikişlerim de morarma oldu zor geçti ama şükür geçti bitti. Aslında korkulacak şey yok ayakta olunca hareket ettikçe çabuk toparlaniyor. Simdi üstünden 1 sene geçti💞

Back
X