- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
Yeşil salata 3-4 küçük dilim demek istedim3-4 dilim mini salata ne canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil salata 3-4 küçük dilim demek istedim3-4 dilim mini salata ne canim
OlabilirSalatalık galiba![]()
Salatayi hic oyle tarif etmeyizde mini mini baska birseylermiydi diye sordumYeşil salata 3-4 küçük dilim demek istedim
Salam olabilir3-4 dilim mini salata ne canim
Günaydın canımGünaydın kızlaar![]()
canım yaa duası kabul oldu mu?Ikinci daha rahatti benim. Ilkindeki gibi olmadi kaslar zaten kesildigi icin mi bilmem yoksa o halde hastanede kosturmam gerektigi icin mi cabuk toparladim. Yani o sezeryan acisini dusunup istemiyordum zaten ama esim ve oglumun istekleri uzerine dogurdum yoksa mumkun degildi her gece dua edip kiz kardes istiyordu![]()
Yok abla salatalık o 3-4 mini küçük dilim salatalıkSalam olabilir
Günaydın hayırlı sabahlar canımGünaydın hayırlı sabahlar![]()
Günaydın canimGünaydın kızlaar![]()
Günaydın canimGünaydın hayırlı sabahlar![]()
Benim aklima iki gundur yazdigi bazlama gelmişti ama salatalık çıktıSalam olabilir
Afiyet olsun
evet bir süre sonra dokuların iyileşmesi de zor olur. 3 sezaryene rağmen de güzel kilo vermişsin maşallahEvet canım benim 3. Çok zor geçti belki kişiden kişiye degisyordur. Belki de doktorların sadece 3 sezeryan hakkı vermeleri bunun içindir.
Günaydın kiZlar kız geçmişe gitme tavukların popolarina biber sürmüşler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet benim 2. İle 3. Arasında 22 ay falan vardı dikişlerim de morarma oldu zor geçti ama şükür geçti bitti. Aslında korkulacak şey yok ayakta olunca hareket ettikçe çabuk toparlaniyor. Simdi üstünden 1 sene geçtievet bir süre sonra dokuların iyileşmesi de zor olur. 3 sezaryene rağmen de güzel kilo vermişsin maşallah![]()