Günaydın bitanemGünaydın canim![]()

Sabahları güne sizinle başlamak çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bitanemGünaydın canim![]()
Günaydın bitanem
Sabahları güne sizinle başlamak çok güzel![]()
Bana da sarıl bana da
Teşekkür ederimAyyy mini mini kuzuların var....çok sevindim senin adına. Tam bir Çalıkusun.
Ben edebiyat öğretmeniyim benim 22 yaşında bile öğrencim var. Bu yıl MESEM
( çıraklık , ustalık belgesi veren bir kurum) ve meslek lisesi karışık eğitim veren bir okula atandım. Başarılar dilerim canım![]()
Günaydın SebastianGünaydınlaaaar![]()
Günaydın kuzumGünaydın![]()
Günaydın canim eksi ile baslaman guzel haftayaGünaydın kızlar bol eksili bir hafta olsun
Cuma:66.6
Pazartesi:66.550
Fark 50gr
Günaydın canim cumaya düşersin yine gece yemek de etkiliyor ama mecbur yedinGünaydın kızlar.
Cuma 57.8
Pazartesi 58.3
+500
Gece 11 de yedim ve 2 gündür wc yok. Umarım geçici bir durumdur. 57 yi gördüm diye çok sevinmiştim
Zipzip- E Elif_Eylul
fesang
Ben de teşekkür ederim öğretmenim.Teşekkür ederimcaaaaniimm hocam size kolaylıklar dilerim
![]()
Masallar hep mutlu sonla biter inşallah bir iki güne eksiye geçersin canım. Moralini bozma yine de. Toparlamaya çalış.Günaydın kızlar.
Cuma 57.8
Pazartesi 58.3
+500
Gece 11 de yedim ve 2 gündür wc yok. Umarım geçici bir durumdur. 57 yi gördüm diye çok sevinmiştim
Zipzip- E Elif_Eylul
fesang
Günaydın![]()
Günaydınlar![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlarhepimiz için güzel sağlıklı motivasyon dolu güzel bir hafta olsun
![]()
Günaydın güzel takım ve bu takımın birbirinden güzel insanları![]()
Gününüz aydın olsun. Bol eksili bir hafta gecirmemiz dileğiyle. Kutsal başlangıç günümüz hayırlı olsun.![]()
Günaydın kızlarr![]()
ggggggggggüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinizin gunaydinina gunaydinGünaydın![]()
Günaydın kaptanim
Günaydın canimGünaydın kızlarhepimiz için harika bir hafta olmasını diliyorum
![]()