Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun ablacim
Evet canim.bugun basliyoruz
Gunaydin canimGünaydın![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun abla![]()
Bazı diyetisten 2,5 artı her çay kahve için 1 bardak su diyor.20-25 arasi normal kilo araligi
Kendini nerde mutlu hissediyorsan oraya kadar ilerleyebilirsin canim
benim 20 yi gormem cok zor mesela 50 kilo olamam![]()
Afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun
Oo afiyet olsun canimEki Görüntüle 2988860
Spor sonrası 10.45te ilk öğün tamamdır.
Krebim 1 yumurta, 2 silme yk yulaf unu ve kıvam verecek kadar sütten oluşuyor.
Sabah 20 dk hiit kardiyo yaptım ve 150 kez ip atladım. Akşamda bişeyler yapmak istiyorum, puan hesabını akşama bırakıyorum o yüzden.
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsunElhan cığım bu güneşi nerden buldun için açıldı
Teşekkür ediyorum. Diyet yöntemi hakkında kafam çok karışık. Diyetisyen, ekmek alışkanlığım yok dememe, gluten hassasiyetim var dememe rağmen 6 dilim ekmek verdi gün boyu. Ekmek yerine yulaf kullanıp proteini biraz arttırmaya çalışacağım.Oo afiyet olsun canim![]()
Dombilicim afiyet olsun.Eki Görüntüle 2988860
Sabah 20 dk hiit kardiyo yaptım ve 150 kez ip atladım. Akşamda bişeyler yapmak istiyorum, puan hesabını akşama bırakıyorum o yüzden.
Aylarim idrar takibiyle gectiTeşekkür ederim canım
Bazı diyetisten 2,5 artı her çay kahve için 1 bardak su diyor.
Bazısı her 10 kilo için bir bardak su diyor. Yine çay kahve için ekstra su içmek gerek.
Ama en güzeli idrar rengi takibi yapmak aslında.
Afiyet olsunEki Görüntüle 2988860
Ohhh bütün yağlarım eridi bütün bu güzel sözlerden sonra.Afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun![]()
Eskiden daha mutlu olurdum.. Şimdi bu gövdeyi kaldırmak biraz eziyetli oluyorDombilicim afiyet olsun.
Spor yapinca nasıl da mutlu olmuşsundurDaim olsun şekerim.
Burda kar yagdi simdi gunes acti ablaTeşekkür ederim kaptanım.
Antalya bugün çok güselGel hadi kahve içelim
![]()
diyetisyeni dinle kilona gore 6 dilim normal bencedeTeşekkür ediyorum. Diyet yöntemi hakkında kafam çok karışık. Diyetisyen, ekmek alışkanlığım yok dememe, gluten hassasiyetim var dememe rağmen 6 dilim ekmek verdi gün boyu. Ekmek yerine yulaf kullanıp proteini biraz arttırmaya çalışacağım.
Tabi ya misss gibi taktikAylarim idrar takibiyle gecti![]()
Eksileri gördükçe hafifleyeceksin kuşum. Sabret sadeceEskiden daha mutlu olurdum.. Şimdi bu gövdeyi kaldırmak biraz eziyetli oluyor![]()
Spor yaptıkça güçlenirsin ve daha rahat hareket edersin, bir yandan da zayıflarsınEskiden daha mutlu olurdum.. Şimdi bu gövdeyi kaldırmak biraz eziyetli oluyor![]()
Limon sarısı iyidirTabi ya misss gibi taktikBak bak dur
![]()
Yoo dinleyeceğim, ama alternatif kullanacağım. 1 dilim ekmek 2 yk yulaf demişti, tokluk süremi arttırır en azındanBurda kar yagdi simdi gunes acti abla
diyetisyeni dinle kilona gore 6 dilim normal bencede![]()