Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet limonata rengi. Açık çay gibi koyu sarı kötü, su gibi açık sarı kötü.Limon sarısı iyidiraynisini ben de yapıyorum.
![]()
Guluten hassaSiyetin varsa canim ben glutenli herseyi kestim arbugday ekmegi yiyorum gunde 2 dilim. glutenli unlari evimden cikardim bunun yerine mercimek unu nohut unu karabugdayunu bunlari bulunduruyorum ha hepsini kendim yapiyorum bu unlarin. Yulafin glutensiz olanlarini tercif edebilisin ben yulaf ununu glutensiz yulaftan yapiyorum.Teşekkür ediyorum. Diyet yöntemi hakkında kafam çok karışık. Diyetisyen, ekmek alışkanlığım yok dememe, gluten hassasiyetim var dememe rağmen 6 dilim ekmek verdi gün boyu. Ekmek yerine yulaf kullanıp proteini biraz arttırmaya çalışacağım.
Bol güneşli günler tatlim. Kar yagisini izledin mi kıskandım bak.Burda kar yagdi simdi gunes acti abla
diyetisyeni dinle kilona gore 6 dilim normal bencede![]()
Belirsiz sarıyı hayal edemedim. Demek kötüEvet limonata rengi. Açık çay gibi kötü, belirsiz sarı kötü.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ablacim
Evet canim.bugun basliyoruz
Gunaydin canim![]()
Aslında ifade edemedim, su gibi renksiz demek istedim. Çok su içtin demekmiş.Belirsiz sarıyı hayal edemedim. Demek kötü![]()
Evet evet o iyi değil direkt işlenmeden dışarı çıkmasının alameti. Fazlası da zarar. Böbrekleri yoruyor.Aslında ifade edemedim, su gibi renksiz demek istedim. Çok su içtin demekmiş.
Cok yagmadi abla yaa ince ince simdi guneste de yagmaya çalışıyorBol güneşli günler tatlim. Kar yagisini izledin mi kıskandım bak.Gecen iki hafta yağmurdan gözümüzü acamadik.
Ya arkadaş Seferogullari Tellioğlu tadında bir düşmanlık buVay bee düşman olduk demek. Oysa benim önceki profil yazım çok sevgi doluydu
Hımm biraz bekliyim kötüleşecek gibi olursa götürürümAkşam babasına demiş acıyo diye , o da geçer geçer demiş. Bana söylesene
Evet , bu erkek çocukları çok pis oluyo yaa. Pis elini gözüne sürdü muhtemelen![]()
Benim ta genç kızlığımdan bu yana, 45-50 kilolarda bile 1 poğaça yesem 3 aylık gebe karnım olurdu. O zamanlar bilinçsiz olduğumdan habire mekik çekerdim midem gitsin diye. Sabah kalkıyorum dümdüz, 1 dilim ekmek yiyorum 3 aylık. Doğumdan sonra 80 kilolarda ketojenik diyet denemiştim 1 ay. O kiloya rağmen mide falan kalmadı. O an anladım glutenin bana yaramadığını, bir de laktozunGuluten hassaSiyetin varsa canim ben glutenli herseyi kestim arbugday ekmegi yiyorum gunde 2 dilim. glutenli unlari evimden cikardim bunun yerine mercimek unu nohut unu karabugdayunu bunlari bulunduruyorum ha hepsini kendim yapiyorum bu unlarin. Yulafin glutensiz olanlarini tercif edebilisin ben yulaf ununu glutensiz yulaftan yapiyorum.
Kar yağıyor diye hava atmaya yetiyor ya az çok fark etmezCok yagmadi abla yaa ince ince simdi guneste de yagmaya çalışıyor![]()
Afiyet olsun bol eksi gelsin inşEki Görüntüle 2988869 burdan yesilcayimla eşlik ediyorum sana canım kapalı ve soğuk bir havaylanasıl yürüyeceksem
Afiyet olsun canim evde yuru bugunEki Görüntüle 2988869 burdan yesilcayimla eşlik ediyorum sana canım kapalı ve soğuk bir havaylanasıl yürüyeceksem
Afiyet olsun kaptanım. Benim de aksilik gibi evde işim çok. Hava güzel ama ben müsait değilim. Akşama maç yoksa eşimi sıkıştırır dışarı atarım artık kendimi. Hafta sonu avantajını kaçırmayalım.Eki Görüntüle 2988869 burdan yesilcayimla eşlik ediyorum sana canım kapalı ve soğuk bir havaylanasıl yürüyeceksem
Fazla da tüketme canım yeşillikle kayisiyla halletmeye çalış bağırsak tembelliği yaptı ailemde birkaç kişiye yada magnezyum kullan o da yan etkisiz çok iyi geliyor duzenliyor