Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal kaymağı ölçülü ye canımOh ya kadının güneşine bak maşallah kahvaltın da güzel görünüyor diyet bitsin ballı kaymaklı bol çeşitli kahvaltı yapicam biktim yumurta beyaz peynir yemekten
Az anlamakla beraber yine de güleyim. Gülmek güzeldiray şuna geçen çok gülmüştüm paylaşayım.
aman böyle olmayalım![]()
Kilo törpüsüdür oÖmür törpüm gelmiş
Günaydın tatlım![]()
Ama ama ben sabitim beni geçemezsin bana neKilo törpüsüdür o
Bak bugün yine incelmişim ona göre![]()
Ben bilmem ister balık yee ister balıkları kedilere verip kedileri yeeAma ama ben sabitim beni geçemezsin bana ne
Balıkları kedilere mi versem
20, 30, 40, 50 mi yürüsem![]()
Biraz daha devam edeyim de 59 u görünce diyeti biraz açar rahatlatirim şimdi moralim bozuluyor başarısız hissediyorumBal kaymağı ölçülü ye canımdiyeti sıkıcı olmaktan kurtarirsin.
La bi git yoğurt tatlısı ye .. aç karnına harika oluyorBen bilmem ister balık yee ister balıkları kedilere verip kedileri yee![]()
Ben de 35im çak :))Anladim canim yasimiz yakinmis ben de 35im
Kacamakli bir gun olmus
Aslinda aksam yediginde hicbir sey yok sadece aksam 8 olmasi olmamis. Olmamis demiyeyim de oluyor bazen bir gun bir gunu tutmuyor. Ama farkindasin bunun zaten yarin yapmazsin olur biter zaten genel olarak az uedigin icin hic dokunmaz sana bence![]()
Ahahah yeni gördüm Elhanım 2bin adimdayim hadi kalk kalk
Oh missss afiyet olsun kuşum
Ayyyyynen öyleyim korktukça içine içine kaçıyoBi de benim bağırsaklar stresten çok etkileniyor
Sabah artı gelirsem diye stresten tuvalet problemi yaşamam inşallah
Gel beraber yiyelim, sensiz boğazımdan geçmezLa bi git yoğurt tatlısı ye .. aç karnına harika oluyor
Kilo verdiriyormuş![]()
15.01.2022 cuma menümNefesimmmsin cuma menusunu yazmamissin
Afiyet olsun canim15.01.2022 cuma menüm
Sucuklu yumurta
1 adet domates
1adet salatalık
5,6 yeşil zeytin
4,5 dilim ekmek
Çay
Ara
1 kupa Nescafe
Akşam 6,7 tane yaprak sarması
Kase yoğurt
1 kase salata
Bol bol su
Afiyet olsun canım 4,5 dilim ekmek çok olmuş15.01.2022 cuma menüm
Sucuklu yumurta
1 adet domates
1adet salatalık
5,6 yeşil zeytin
4,5 dilim ekmek
Çay
Ara
1 kupa Nescafe
Akşam 6,7 tane yaprak sarması
Kase yoğurt
1 kase salata
Bol bol su
Ne cins birGel beraber yiyelim, sensiz boğazımdan geçmez![]()
Ama kahvaltıyı sıkı yapmış başka öğün nerdeyse yapmamış kahvaltı da yediği için çok da sıkıntı olmaz sankiAfiyet olsun canım 4,5 dilim ekmek çok olmuş![]()