Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kardeşim mesajın sonu kötü bitecek diye nefesimi tuttum biliyor musun:KK14:
Ohhhh çok şükür...sizi bırakıp gideceğim demedin ya olsun ya bütün olumsuzluklarin hep bir sonu vardır. Kolay değil annelik. Biz de oturduk aynı maçı izliyoruz. O bitecek de bana notları yazmada yardım edecek hesap kitap işleri bir de klavyede hızlı onu bekliyorum. Erkekler böyle seninki şu an cildirmiştir GS gol yedi 😂 her şey düzelecek canım. Biz diyetisyensiz vermeye uğraşıyoruz en kötü sen de bırakırsın. Bilinçli çok arkadaş var burada her zaman destek olurlar. Üzme kendini. Evi bok götürsün yaparsın minik minik. Dağınıklığı toplat maçtan sonra çocuğu sen al tatlı dille iste olur inşallah. ❤️❤️
Ayy yok ablacım burayı bırakmam inşallah ♥️ Hiç olmadı sarı yada yeşil takıma geçerim çok zorlanırsam . :KK19: İçimi dökecek birini aradım sizi buldum . İnşallah 2 haftaya düzelecek. Şu sınavlar geçsin. Teşekkürler ablacım:KK15:

Ayy yok ablacım burayı bırakmam inşallah ♥️ Hiç olmadı sarı yada yeşil takıma geçerim çok zorlanırsam . :KK19: İçimi dökecek birini aradım sizi buldum . İnşallah 2 haftaya düzelecek. Şu sınavlar geçsin. Teşekkürler ablacım:KK15:
Çocuklu ev öyle olur ah benim sabah topladığım ev inan ikindi olmadan sanki 1 aydır el değmemiş gibi oluyor heryer hopluyor bi yemek yeniyor aman Allahım masanın altını mi toplayım üstünü mu bilemiyorum öyle saçılıyor iş hiç bitmiyor çocukla ilgilenmiyorsam mütemadiyen bişeyleri topluyor yemek yapıyor sofra kaldırıyor oluyorum kendini sıkma moralini düşürme yavaş yavaş yaparsan yapamazsan da yapamazsın bok götürsün bırak kendine bak

16 Ocak 2022

sabah 12.00
sucuklu kaşarlı omlet
2 tk vişne reçeli meyvesinden
1 tk muammara
köz kapya biber, domates
2 dilim ekmek
5-6 minnak lokma

aralarda
1 portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
1 tutam karışık çerez
2 kuru incir
1 kk kaşar peyniri+ 1/2 dilim ekmek

akşam 19.30
balık tava
brokoli avakado salatası
parmak kadar helva + 2 lokma ekmek

şimdi çay içiyorum.

yatana kadar 1,5 lt su Amine Busra Amine Busra Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Kuzum burda duygularımı ilk sana açmıştım. Seviyorummmm seni💓💓💓💓
t4540.gif

16 Ocak 2022

sabah 12.00
sucuklu kaşarlı omlet
2 tk vişne reçeli meyvesinden
1 tk muammara
köz kapya biber, domates
2 dilim ekmek
5-6 minnak lokma

aralarda
1 portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
1 tutam karışık çerez
2 kuru incir
1 kk kaşar peyniri+ 1/2 dilim ekmek

akşam 19.30
balık tava
brokoli avakado salatası
parmak kadar helva + 2 lokma ekmek

şimdi çay içiyorum.

yatana kadar 1,5 lt su Amine Busra Amine Busra Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun

Back
X