- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Annelik uzni bitti canim. Ise basladim. Gunduz is aksam az spor, ev cocuk es derken arada giriyorum amaa.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annelik uzni bitti canim. Ise basladim. Gunduz is aksam az spor, ev cocuk es derken arada giriyorum amaa.
Icine biraz ince bulgur ekle 2-3 yk kadar buraz salca baharat ohh miusss. Yanina da yigurt, ayran veya kefirDünden kalan soganli ispanak kavurmam var. Dun aksam yumurtali yedim ayirdim kalani. Bu sabahta 2 yumurta mantarli omlet yaptim şimdi yine yumurtali ispanak fazla olur gibi geldi. Ne yapsam bu ispanakla?
Sagol canim. Dun bitiremedim adimlari gec basladimAkşam yemek yemedigin icin sandviç dengelenmistir diye düşündüm. İstahin fazla oldugu donemde zararsiz seylerden fazla yemek sorun olmaz inşallah :) birde salata yoğurt menulerde olmuyor sanki asıl tokluk verecek onlar. Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Pirasa miktarlari nasil? Az gibi geldi menu, salata yogurt ekleseydin canim. Afiyet olsun
Bugun arttircam o adimlari. Dun cok gec baskadim yurumeye. Bugun gun boyunca calisirken ziiliyorum squat filanoo rakibeme bakar mısın aç bırakmış kendini
neyseki adımları az![]()
Ohhhh keyif sende hocam orada olmak vardı şimdiEki Görüntüle 2991806
Pastelfit sen kiskan.
pastelfit karı varmış napim benim de denizim güneşim bir de tempolu yürüyüşüm var
![]()
Faydasını gördüm bununBen bunu önceden paylaştığında görmüştüm. Geçen hafta ceviz kırarken ayırdım
Bu soğukta naapıyon gir içeri yat![]()
Yumurtayı yulaflı yaptım içinede az bişi kapya bibe katınca güzel oluyor.Elma ve yumurta mi![]()
Şipor soğuk dinlemezBen bunu önceden paylaştığında görmüştüm. Geçen hafta ceviz kırarken ayırdım
Bu soğukta naapıyon gir içeri yat![]()
Hay allahım yaaa yicemŞipor soğuk dinlemezyaniyorum ateşten
bir yarın kaldı durur muyum.
İnşallah ihtiyaç olmazOhhhh keyif sende hocam orada olmak vardı şimdi
Faydasını gördüm bunun
Yumurtayı yulaflı yaptım içinede az bişi kapya bibe katınca güzel oluyor.
Elmalı olanda yulafı az bişi su yada süt ile yumulşatıyorsun suyu çekince içine istenirse yoğur katılıyor yoksa elma muz doğranıyor.
Makarnayla karıştırıp peynir eklesenDünden kalan soganli ispanak kavurmam var. Dun aksam yumurtali yedim ayirdim kalani. Bu sabahta 2 yumurta mantarli omlet yaptim şimdi yine yumurtali ispanak fazla olur gibi geldi. Ne yapsam bu ispanakla?
Maşallah canım çok sevindimİyiyim canım çok teşekkürler. Annem de bugün daha iyi.![]()
Dünden kalan soganli ispanak kavurmam var. Dun aksam yumurtali yedim ayirdim kalani. Bu sabahta 2 yumurta mantarli omlet yaptim şimdi yine yumurtali ispanak fazla olur gibi geldi. Ne yapsam bu ispanakla?
Ben de yapmadımAra öğün yapmayı unutmusumdemekki acliga alışıyorum
Teşekkür ederim canımYok hayatım sen yapma tabi . Bilmiyodum canım geçmiş olsun.
Valla adam başı elli gramimi yeseniz cumayı takla ata ata karşılarımHay allahım yaaa yicem![]()
Evdekilere oyle yaptimda benimki sade kaldiIcine biraz ince bulgur ekle 2-3 yk kadar buraz salca baharat ohh miusss. Yanina da yigurt, ayran veya kefirben de bugun ispanak yedim
![]()
Yulafli omlet denemistim evet tok tutuyorOhhhh keyif sende hocam orada olmak vardı şimdi
Faydasını gördüm bunun
Yumurtayı yulaflı yaptım içinede az bişi kapya bibe katınca güzel oluyor.
Elmalı olanda yulafı az bişi su yada süt ile yumulşatıyorsun suyu çekince içine istenirse yoğur katılıyor yoksa elma muz doğranıyor.
Proteinimimi yemişim kardiyo niyetine de kocayı evire çevire dövsem kas kaybi yaşamicim
O zamana kadar dayanmazkilazanya
ay çok güzel olur aslında ıspanaklı lazanya
bence beklet cuma ödül yemeği yaparsın