Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünden kalan soganli ispanak kavurmam var. Dun aksam yumurtali yedim ayirdim kalani. Bu sabahta 2 yumurta mantarli omlet yaptim şimdi yine yumurtali ispanak fazla olur gibi geldi. Ne yapsam bu ispanakla?
Icine biraz ince bulgur ekle 2-3 yk kadar buraz salca baharat ohh miusss. Yanina da yigurt, ayran veya kefir 🤪 ben de bugun ispanak yedim 😀

Akşam yemek yemedigin icin sandviç dengelenmistir diye düşündüm. İstahin fazla oldugu donemde zararsiz seylerden fazla yemek sorun olmaz inşallah :) birde salata yoğurt menulerde olmuyor sanki asıl tokluk verecek onlar. Afiyet olsun 💙

Afiyet olsun💙

Afiyet olsun💙

Afiyet olsun💙

Afiyet olsun 💙

Pirasa miktarlari nasil? Az gibi geldi menu, salata yogurt ekleseydin canim. Afiyet olsun
Sagol canim. Dun bitiremedim adimlari gec basladim

Eki Görüntüle 2991806
Pastelfit sen kiskan. :süslü:
pastelfit pastelfit karı varmış napim benim de denizim güneşim bir de tempolu yürüyüşüm var :63:
Ohhhh keyif sende hocam orada olmak vardı şimdi
Ben bunu önceden paylaştığında görmüştüm. Geçen hafta ceviz kırarken ayırdım😁

Bu soğukta naapıyon gir içeri yat 🤭
Faydasını gördüm bunun
Elma ve yumurta mi 😲
Yumurtayı yulaflı yaptım içinede az bişi kapya bibe katınca güzel oluyor.
Elmalı olanda yulafı az bişi su yada süt ile yumulşatıyorsun suyu çekince içine istenirse yoğur katılıyor yoksa elma muz doğranıyor.

Faydasını gördüm bunun

Elmalı olanda yulafı az bişi su yada süt ile yumulşatıyorsun suyu çekince içine istenirse yoğur katılıyor yoksa elma muz doğranıyor.
İnşallah ihtiyaç olmaz🙏Ama bulunsun istedim. Ne varsa doğal tariflerde var😍

Dünden kalan soganli ispanak kavurmam var. Dun aksam yumurtali yedim ayirdim kalani. Bu sabahta 2 yumurta mantarli omlet yaptim şimdi yine yumurtali ispanak fazla olur gibi geldi. Ne yapsam bu ispanakla?
Makarnayla karıştırıp peynir eklesen
Ya da haşlanmış nohut varsa
Ya da üstüne biraz başamel ile ver fırına
Aklıma başka bişey gelmedi
İyiyim canım çok teşekkürler. Annem de bugün daha iyi. ♥️♥️♥️
Maşallah canım çok sevindim🙏

lazanya :D
ay çok güzel olur aslında ıspanaklı lazanya :D
bence beklet cuma ödül yemeği yaparsın

Faydasını gördüm bunun

Yulafli omlet denemistim evet tok tutuyor

Nasılsınız kızlar misafirim vardı yazmadım göremedim hiç okuyamadım da

Bugün ki menü

Sabah küçücük bi dilim gözleme
Öğlen yarım dilim kek, 15 tane minik sarma, 2 3 kaşık salata
Akşam 2 kaşık yağsız tavuk göğüs etinden sote ekmek yok tabiki

Yeşilçay şekersiz kahve şekersiz çay ve su gün boyu kahveyle minik bi cezerye attım ağzıma

Akşama yoğun bi spor yapicam eşim yok adımları da akşama atarim buraya aslında o kadar çok yürümüş koşturmuş oldum ki yine telefon üstünde olmayınca sayilmiyor

Back
X