Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar kahvaltı Faslı anca bitti hümayi okula gönderip evi toplarım😬
Günaydın canım
Ben ilk videoyu gönderdim, başlangıç seviyesi. Seviye ilerledikçe hareket süresi artıyor, dinlenme süresi kısalıyor canım.
Yaptım yaa alışmışım demek zor gelmedi, yani yapamayacak kadar zor gelmedi😂
Caktirma kimse fark etmemiş. :KK75:
Kaptanları kariştirmamisim en azından. :confused:
@Lilimam gel sana eğlence çıktı. :cry:
Ben nasıl kaçırdım bunu:kızgın:

eceboce eceboce siz nasil oldunuz iyilesebildiniz mi
kuzum bu gün daha iyiyiz çok teşekkür ederim sorduğun için . çok mutlu oldum. insan hasta olunca aranmak sorulmak istiyormuş. o kadar hasta olmuşumdur bu kadar halimin hatırımın sorulmasını beklememiştim.
sanırım toparlanmak biraz zaman alacak. hafif semptomlar hala var . ama eskiye nazaran çok iyiyiz.
çok teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200::KK200:

kuzum bu gün daha iyiyiz çok teşekkür ederim sorduğun için . çok mutlu oldum. insan hasta olunca aranmak sorulmak istiyormuş. o kadar hasta olmuşumdur bu kadar halimin hatırımın sorulmasını beklememiştim.
sanırım toparlanmak biraz zaman alacak. hafif semptomlar hala var . ama eskiye nazaran çok iyiyiz.
çok teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200::KK200:
Geçmiş olsun canım🙏Öyle bir zamandayız ki herşey çok zor😔

Öksürüğe iyi gelen bir tarifte k.validemin yaptığıdır.
1 su bardağı sütün içine 1 tatlı kaşığı nişastayı katın ocakta pişirin,katı olmayacak ılınsın içine biraz bal katın içirin .
Boğaz ağrısına öksürüğe buda çok iyi geliyor.
Hemen not aldım. Bende normalde her kış başında kabuğunu güzelce yıkadığım limonları ve taze zencefili küp küp doğrar kavanoza koyarım, üzerini geçecek kadar bal koyar dolapta 2-3 gün bekletirim. Sonra taneleriyle 1-2 yemek kaşığı kupaya koyar üstüne sıcak su ekleyip içerim. Bu da çok iyi geliyor ama unutuyorum hazırlamayı günlerdir:kızgın:

İnşallah yaza çok fit olacağım😍

bence doğru zamanda başladık,
cem yılmaz ne diyor "ya mayısta haldır huldur diyete giriyorlar/spora başlıyorlar aa yaz gelecek diye
e bu yazın geleceği ocaktan belli zaten :D"

biz ocakta vermeye devam edenler olarak haziranda fitiz arkadaşlar.
durmak yok yola devam :D

Güne günaydınla başlayan bütün hanımlar hepinize günaydııııın. :KK25::KK25:
Ben de kaptanım gibi bugün detoks yapicim. ugurbocuuu ugurbocuuu tatlım inşallah bütün mavişler dikkatli olur. :KK60:
Evet bakalım sabaha ne olacak zayifladin mi biraz bi türlü eksi göremedim direnç gösteriyor diyordun

Back
X