• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın tatlım. 🤩😘

Günaydın canım kolay gelsin canim.🤩😘

Allah yardım etsin.🙏

Günaydın çıtır prenses. 🤩😘

Günaydin canım. Kolay gelsin.😘

Ben de dönmek istiyorum. İyileş dönersin canım.nasil geçiyor hangi belirtiler var.

Günaydın tatlı bebişim. 😘

Günaydın tutkum simayım balım.😘
Sagol canim. Sana da kolay gelsin

Zipzip- Zipzip- evde kedi bakmanın zorlukları neler acaba Elhan Elhan canım senin de kedin var galiba?

Eklentiler

• 20220125_134002.webp
    20220125_134002.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 33
Napiyorsunuz canlar ben de bugün dışarı çıktım yürüdüm dondum 6 bin adımda eve döndüm evde spor yaptım evde yürüyorum zaten işlerim var

Youtube dan rastgele videolar izlerken sürekli karşıma çikolatalı yaspasta tarifleri çıkıyor ya dayanamıyorum izliyorum canım çok çekiyor 59.0 kg olduğum gün çikolatalı pasta yiyecegim

Akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar fikir verin kabağım vardı onu kendime pisirsem evdekiler yemez onlara ne yapsam

Zipzip- Zipzip- evde kedi bakmanın zorlukları neler acaba Elhan Elhan canım senin de kedin var galiba?

minnoş mu o yaaaa ne kadar güzel bir kedi 😍
Napiyorsunuz canlar ben de bugün dışarı çıktım yürüdüm dondum 6 bin adımda eve döndüm evde spor yaptım evde yürüyorum zaten işlerim var

Youtube dan rastgele videolar izlerken sürekli karşıma çikolatalı yaspasta tarifleri çıkıyor ya dayanamıyorum izliyorum canım çok çekiyor 59.0 kg olduğum gün çikolatalı pasta yiyecegim

Akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar fikir verin kabağım vardı onu kendime pisirsem evdekiler yemez onlara ne yapsam

bizde brokoli çorbası ve ıspanak var
ama onları da yemezler kesin 🤣🤣

Oyy maşallah...kordişim bizim sitenin iki kedisi var onlarla ilgileniyorum. Herkesin ilgisi üzerlerinde. Merdiven boşluğunda karton kutu koydum bir de minder. Gece orada uyuyor çoğunlukla. Bizimki bahçeyi seviyor ben içeri koyuyorum ille dışarı çıkacağım diye miyavliyor. Malum doğurma mevsimi hovardalik yapmayı seviyor soğuk falan dinlemiyor.

Koca memeliler bayram etti bugün hamamda. Ben çıkarmadım üzerimi. Mayomla arzı endam eyledim. :süslü:
Ben nasilsam sen de öyle olursun korkma.
Üşümedin mi yaaa😱sıhhatler olsun 😄
Ben de sporumu yaptım geldim. Yürüyüş de yapacaktım acıktı bizimkiler. Belki kara çıkarız o zaman yürürüm. Daha hiç çıkmadık oğlan hasta diye.

Back
X