- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yeşil çay içiyorum bitsin devamHa gayret şu an yeşil çay içiyorum.
Bitsin devam edicim.![]()
Benim çay da adım da bitti. 556 adımı da sana hediye ediyorum.Ben de yeşil çay içiyorum bitsin devam![]()
300 kadar bir şey kaldı![]()
Benim de 440 kalmış![]()
Benim de çay da adım da bitti ben de sana 232 adım hediye ediyorumBenim çay da adım da bitti. 556 adımı da sana hediye ediyorum.![]()
Fakat güzel yürüdükAma iyi yürüdük![]()
Canım Afiyet olsun. Kisirla reçelli yoğurt ikilisi dikkatimi çekti özel bir şey mi öylesine mi karıştırdın?
Hayatıma heyecan katmayı seviyorumÇok pis yetiştirdik![]()
Ben de bu heyecanlı hayatı olan hatunu yenmeyiHayatıma heyecan katmayı seviyorum![]()
Dur yaaa daha yenmedin kiBen de bu heyecanlı hayatı olan hatunu yenmeyi![]()
Yenme fikri bile o kadar güzel kiDur yaaa daha yenmedin ki![]()
Evet fikri bile güzel inşallah seni yenerimYenme fikri bile o kadar güzel ki![]()
Canim cok tatli istedi. Eskiden diyetisyen demisti az sekerli recelle yogurdu karistitip ye tatli istegini bastirir diye.Canım Afiyet olsun. Kisirla reçelli yoğurt ikilisi dikkatimi çekti özel bir şey mi öylesine mi karıştırdın?
Denemek isterim ben deCanim cok tatli istedi. Eskiden diyetisyen demisti az sekerli recelle yogurdu karistitip ye tatli istegini bastirir diye.
Kisirin bulguru cok azdi. Onu da yine eskiden diyetisyebe giderken birgun canim kisir istedi deyince kisiri istersen hergun ye ama bulgurunu cook az koy yesilligi bol tut demisti o da ordan kalma. Salata gibi iyi geldi