• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Firin fazla calisti bende. Geceleri tv modem ve bir kutu daha var onların fişini çeksek mi? Derin dondurucumda var..
Modemin fişini çekme tv'yi fişten çek yeter fırında çok yakıyor maalesef.pc de bile dolunca çekiyorum hemen yoksa baş olmuyor.
Bir dtve ekmeği evde yap diyorlar nasıl yetişecek para ekmeği evde yapınca. Evde yapmak daha pahalı artık. 😔
Gzel oluyor aslında ev ekmeğide fırında 50 dakikada flan pişiyor,yada şu makineleri var onlar daha uzun sürüyor.
Ben yemyorum nerdeyse ekmeği kahvaltıda bile çok az bazen oda yok yumurta yetiyor.
Yok bitanem. Senin süt icemedigini biliyorum. Bir çay kaşığı yeşil çaya bir damla süt damlat bak tadına yutmadan. Ziyan olmadan anlarsın içip icemeyecegini.
Bir deneyim hocam içebilirsem içerim onuda,süt kokusu mahvediyor beni nedense.
Sütlacıda yiyemem o koku geliyor,normal sütlü tatlılara bayılırım.

Mis kokulum seni sabah saatlerinde görmeye alışık değilim :KK60:Kordişim yapar ağlama :KK68:
Çok güzel olmuş yaff ba-yil-dim 😍 anacığım geldi ya .
genelde namazdan sonra yatıyorum ama bugün yatmadım şöyle kuş sütü eksik kahvaltı hazırlıgim dedim .
ablam ondan 🤗

Modemin fişini çekme tv'yi fişten çek yeter fırında çok yakıyor maalesef.pc de bile dolunca çekiyorum hemen yoksa baş olmuyor.

Gzel oluyor aslında ev ekmeğide fırında 50 dakikada flan pişiyor,yada şu makineleri var onlar daha uzun sürüyor.
Ben yemyorum nerdeyse ekmeği kahvaltıda bile çok az bazen oda yok yumurta yetiyor.

Bir deneyim hocam içebilirsem içerim onuda,süt kokusu mahvediyor beni nedense.
Sütlacıda yiyemem o koku geliyor,normal sütlü tatlılara bayılırım.
Sütlü tatlılari yiyebiliyorsan bence hiç rahatsız etmez sütlü yeşil çay. Kokusu yok çünkü. :super:

Çok güzel olmuş yaff ba-yil-dim 😍 anacığım geldi ya .
genelde namazdan sonra yatıyorum ama bugün yatmadım şöyle kuş sütü eksik kahvaltı hazırlıgim dedim .
ablam ondan 🤗
Anneler candır :KK68::KK68:harika keyifli günleriniz olsun birlikte. Öperim ikinizi de. :KK15:

Back
X