• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aç karna tartildik efem
Pazartesi 57.4
Cuma (bugün) 56.3
Fark 1.1 gr.
Beth18 Beth18 Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Toplu cevap vermis olayim kizlar.
Cok hastayım, her yerim ağrıyor.
Fazla yazayabilirim.
Doktora gitmeye bile mecalim yok.
Yemegi gectim aksama bir corba yapabilsem sükredicem. ♥️

Aç karna tartildik efem
Pazartesi 57.4
Cuma (bugün) 56.3
Fark 1.1 gr.
Beth18 Beth18 Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Toplu cevap vermis olayim kizlar.
Fazla yazayabilirim.
Eksik çok güzel tebrik ederim canim 🤩🤩

Yaa cok gecmis olsun :(:(

Aç karna tartildik efem
Pazartesi 57.4
Cuma (bugün) 56.3
Fark 1.1 gr.
Fazla yazayabilirim.
Geçmiş olsun bitanem. :dua:Tebrik ederim. İyi bak kendine.

Ah canım kendim ah 100 gr bile kârdır dedim sadece 100 gr vermişim onca yorulmama yine de 59.9 bile olsa 50 leri görürüm sanmıştım fena çakıldım bu direnç kırılır mi kilo verebilir miyim sahiden😭

Eklentiler

• 20220128_094351.webp
    20220128_094351.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 30
Ah canım kendim ah 100 gr bile kârdır dedim sadece 100 gr vermişim onca yorulmama yine de 59.9 bile olsa 50 leri görürüm sanmıştım fena çakıldım bu direnç kırılır mi kilo verebilir miyim sahiden😭
Ekside olman guzel tebrik ederim kaptanim♥️♥️

Cok az yiyorsun oda kilo vermeni etkiliyor bence

Masterfite devam edecek misin

Geçen hafta verdiğin için bünyen kendini korumaya almış. Önümüzdeki hafta kesinlikle kiracaksin. Ben de öyle oldum. Naptım üzerine gittim. Asla savaşı birakmiyorsun tatlım.
Tabi bana yenildin ama olsundu :süslü: önümüzdeki hafta da sen geçeceksin beni. :KK73::KK73:

Back
X