- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Teşekkür ederim. Sabaha zımba gibiyim.. umarım yaniGeçmiş olsun cicikuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Sabaha zımba gibiyim.. umarım yaniGeçmiş olsun cicikuş
İnşallah canım benimTeşekkür ederim. Sabaha zımba gibiyim.. umarım yani![]()
Evet Allah nasip ederse inşallah kolaylıkla büyürlerMaşallah 3 tane olacak demi geleek bebekle![]()
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahkızlar pozitifim![]()
Ben bugun 6 yumurta yedim kuccuktu yumurtalar ama muz yemedim sutte 1.5 bardak son yarim bardago simdi suyla karistirip kahve yapacagim midem isyanda cunku60kiloyum canım bu arada ben söz verdiğim halde sırf böcük istedi diye capona başladım ama ben yalnız kaldım şu an
Eppekten de son durumu alayım da ona göre bir plan yapacağım.
![]()
Geçmiş olsun canım test yaptınmı belirtilerin nelerYaa gecmis olsun canim Allah sifa versin
Bende olabilirim![]()
amin canım.Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Aklimda yazmqk icin giriyorum iki geyik yapinca bir isim cikiyorNorth River dünkü menu ve adimlarini unutma canim
yumurtacılar çoğalmış kırmızı takımdaBen bugun 6 yumurta yedim kuccuktu yumurtalar ama muz yemedim sutte 1.5 bardak son yarim bardago simdi suyla karistirip kahve yapacagim midem isyanda cunku![]()
Afiyet olsun canım
Çok tatlısın.Görgüsüzlügü unutmuş bir ildeyiz dolmuşa inmeye müsade etmiyolar lan dedim bi durrrr yok hemen binmeye yer kapmaya meraklısı çok sinir oldum şu an varyabi izin ver de insin kap yeri alla alla
Yumurtayi severim ama suan iskence cunku tadi bozuk geliyor hala baharat dolduruyorum oyle yiyebiliyorumGunde 9 yumurta yesem hayatta bir daha yumurta yiyemem![]()
Evet danimarka yumurta , greyfurt agirlikliO ne öylee diyetmi buda![]()
Yazdim ya abla yumurtalar pek kucuktu ondan 3+3 olduAfiyet olsun canımCapon diyeti beş yumurta 3+2
muz da yok tatlım.
Yumurtlayacagizyumurtacılar çoğalmış kırmızı takımda![]()