- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet şifa olsun canımBende saat 5 gibi yedim ıspanak ve yarım but 2 kaşık yoğurt yedim günü kapattım sonra detoksa devam ederim gene .
Kasap köfte diyorlar inşallah basmamışlardir ekmeğiElhanım köfteyi ben kasaptan aldım açıkçası içine ne koydular bilmiyorum ama en azından kizartmayayim dedim.
İnşallah hep böyle gideriz kuzum midemi küçültmeye çalışıyorum baya açlık çekiyorum![]()
Başka açıklaması yok maskeli mi girsek napsak. KapıdaBurada da bulastiriyoruz galiba![]()
Maske kontrolü yapayim ,Başka açıklaması yok maskeli mi girsek napsak. KapıdaZipzip- kolonya banyosu ile bizi içeri alsın olmadi.
![]()
Ateşim biraz yüksek çıkabilir ama hasta değilim.Maske kontrolü yapayim ,
Hes kodu
Ates ölçümü
![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacimBende saat 5 gibi yedim ıspanak ve yarım but 2 kaşık yoğurt yedim günü kapattım sonra detoksa devam ederim gene .
Migrosta var abla gecen hafta aldim ama kardeslerime kaptirdimMigrosat afilan varsa bakayım tadı güzel demi alayım bende olmazsa.
Iyi akşamlar ablacimBen kaçtım çok kaldım gene gözlerim ağrıdı bdv'de savaş verdim bugün tıkandım enerji harcadım iyi akşamlar hepinize![]()
Ruhun sana yol gösteriyor bazısı var ki görünce içinde çiçekler açıyor bazıları da işte böyle düşman aramana gerek yok...Jilll
Aynen kuzum yok zaten öyle sık sık görüştüğüm insanlar değil birisi aidat getirmeye geldiğinde söylemişti illa ki komşusun karşılaşıyoruz ama asla samimi olacağım insanlar değil yüreği dar insana gelemiyorum benyüreği en az 4+1 olacak bana
![]()
Tamam o zaman atesi gectik abla bundan sonrasi maske ile dolasiyoruz takimdaAteşim biraz yüksek çıkabilir ama hasta değilim.Hep östrojen eksikliğinden
AmaTamam o zaman atesi gectik abla bundan sonrasi maske ile dolasiyoruz takimda
![]()
Ben elimden geleni yapıyorum kaptanım, gece gündüz aktifim vallamaviş takım ne alemdesiniz
@dolunaydagelHallederiz @UcurtmaAvcisii @Migim @DeryaOnDiet
lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.
Elhan a çiğ çiğ yiyeceğim seni dedim. sözümü tutmam lazım bana destek olun
![]()
Bazı insanlar böyle başkalarının olumsuzluklarından besleniyorlar senin yerinde olsam daha da hırs yaparımBugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötüyeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemedilerdemek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm
![]()
Afiyet olsun kaptanim1 Şubat
10.30 Bir buçuk haş yumurta. Bir dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, marul , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Yarım yulaflı bar , iki kepekli sunta bisküvi
17.00 Bir dilim fırın köfte, salata , bir bardak kefir
İki litre su , bitki çayı iki kupa
Zipzip-
Yemekten sonra gitseydin keske :))Anneme geldim tepsi tepsi pizza yapmışlar yaaaa
Köfte ne oldu yapıp alıp mi gittinAnneme geldim tepsi tepsi pizza yapmışlar yaaaa
Valla hakkımı alıcam buzluğa atıp cuma yiyeceğimAfiyet olsun kaptanim
Yemekten sonra gitseydin keske :))
Köfteyi evde yedim kuzumKöfte ne oldu yapıp alıp mi gittin