• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhanım köfteyi ben kasaptan aldım açıkçası içine ne koydular bilmiyorum ama en azından kizartmayayim dedim.

İnşallah hep böyle gideriz kuzum midemi küçültmeye çalışıyorum baya açlık çekiyorum :KK43:
Kasap köfte diyorlar inşallah basmamışlardir ekmeği:confused:kararliyiz sonuna kadar gideceğiz inşallah diren tatlım . :sampiyon:Zafer bizim

Menü 💜

Sabah 11.30

Bir wasa
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Bir kk Ezine peynir
Domates maydanoz

Ara 15.30

Bitterli yulaf bar

Akşam 17.10

3 köfte (salçalı suda başladım)
Domates salatalık ve taze soğanlı salata

Çok su çok şekersiz çay

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim 🥰
Bende saat 5 gibi yedim ıspanak ve yarım but 2 kaşık yoğurt yedim günü kapattım sonra detoksa devam ederim gene .
Afiyet olsun ablacim♥️
Migrosat afilan varsa bakayım tadı güzel demi alayım bende olmazsa.
Migrosta var abla gecen hafta aldim ama kardeslerime kaptirdim
Bende etinin kuruyemislisi var onu yedim:)
Ben kaçtım çok kaldım gene gözlerim ağrıdı bdv'de savaş verdim bugün tıkandım enerji harcadım iyi akşamlar hepinize :KK200:
Iyi akşamlar ablacim ♥️

Jilll
Aynen kuzum yok zaten öyle sık sık görüştüğüm insanlar değil birisi aidat getirmeye geldiğinde söylemişti illa ki komşusun karşılaşıyoruz ama asla samimi olacağım insanlar değil yüreği dar insana gelemiyorum ben 😀 yüreği en az 4+1 olacak bana 😄😄😄
Ruhun sana yol gösteriyor bazısı var ki görünce içinde çiçekler açıyor bazıları da işte böyle düşman aramana gerek yok...
Nötr olmak en iyisi. İyi günler, iyi akşamlar bu kadar. :63:

Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötü 😐 yeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi 🙁
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemediler 🤭 demek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm 😌
Bazı insanlar böyle başkalarının olumsuzluklarından besleniyorlar senin yerinde olsam daha da hırs yaparım

1 Şubat
10.30 Bir buçuk haş yumurta. Bir dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, marul , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Yarım yulaflı bar , iki kepekli sunta bisküvi
17.00 Bir dilim fırın köfte, salata , bir bardak kefir
İki litre su , bitki çayı iki kupa
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Anneme geldim tepsi tepsi pizza yapmışlar yaaaa
Yemekten sonra gitseydin keske :))

1 şubat menü
Sabah 4 tane pankek (yağsız şekersiz 1 krep ancak eder) 1 tatlı kaşığı cikolata biraz peynir

Öğlen 1 yemek kaşığı kuru üzüm 3 kuru kayısı

Akşam 1 tabak kabak yemeği üzerine 2 kaşık yoğurt döktüm ekmek yok yesillik ve 1 çatal tahin helvası

Su epey içtim yatana kadar devam edeceğim

Adımım az kaldı tamamlar atarım

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

Back
X