Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dalmak değil aslinda. Düşünmemek,kendimi kaybetmek için yiyorum..
Büşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzum 🤦‍♀️ her mesajın ümitsiz, mutsuz... böyle yaparsan işin içinden çıkamazsın. çocuk herkeste var, ilgisiz koca herkeste var, diğer şeyler herkeste var... aynı kısır duygular, beklentiler içinde dönüp durma.

Geçmiş olsun canım 🙏

Oyy 2-3’e kadar nasıl durdun. Erken kalkınca zor olur😳
Pastelim geçen sene online eğitim yapıyorduk, dersim bitene kadar bekliyordum kolay oluyordu ama okul ortamında o kadar saat zor tabi
çok sıra oluyor testte. uzun sürebilir.
Valla on yüz bin milyon kişi vardı sırada yaptiramadan döndüm

bu halsizlik ne zaman geçecek acaba yaa bıktım valla 🤦‍♀️
Hemencik geçer inşallah. 🙏
Büşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzum 🤦‍♀️ her mesajın ümitsiz, mutsuz... böyle yaparsan işin içinden çıkamazsın. çocuk herkeste var, ilgisiz koca herkeste var, diğer şeyler herkeste var... aynı kısır duygular, beklentiler içinde dönüp durma
Amine Busra Amine Busra canım bu hayata bir kez geliyoruz. Hepimizin hayatında çok sorun var. Pozitif olmaya ve hep dolu tarafına bakmaya çalış. Bir şeyleri kafaya takılarak ağlayarak yazık oluyor bize. Ve yemeyi bırakmaya çalış. Çünkü tüm mutsuzluklara, kilo büyük bir mutsuzluk ekliyor. alkol sigara uyuşturucu hiçbir sorunu çözmedigi gibi yemekte hiçbir sorunu çözmüyor.
Yiyince mutlu oluyorum baştan sona yalan. Midemiz kötü oluyor kilo aldığımız için mutsuz oluyoruz pişman oluyoruz. Sağlığımız bozuluyor. Kendi kendimizi kandırıyoruz mutluyuz diye yemeklerle. Yemek sadece doymak içindir hayatta kalabilmek içindir. 🤷‍♀️

Pastelim geçen sene online eğitim yapıyorduk, dersim bitene kadar bekliyordum kolay oluyordu ama okul ortamında o kadar saat zor tabi

Valla on yüz bin milyon kişi vardı sırada yaptiramadan döndüm
özellerde paralı yapıyorlar ama sıra olmuyor. böyle okula gitmek de sakıncalı.

Büşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzum 🤦‍♀️ her mesajın ümitsiz, mutsuz... böyle yaparsan işin içinden çıkamazsın. çocuk herkeste var, ilgisiz koca herkeste var, diğer şeyler herkeste var... aynı kısır duygular, beklentiler içinde dönüp durma.
Haklisin ne diyebilirim. Ben abartiyorum , kendimi acindirip duruyorum

Hemencik geçer inşallah. 🙏

Amine Busra Amine Busra canım bu hayata bir kez geliyoruz. Hepimizin hayatında çok sorun var. Pozitif olmaya ve hep dolu tarafına bakmaya çalış. Bir şeyleri kafaya takılarak ağlayarak yazık oluyor bize. Ve yemeyi bırakmaya çalış. Çünkü tüm mutsuzluklara, kilo büyük bir mutsuzluk ekliyor. alkol sigara uyuşturucu hiçbir sorunu çözmedigi gibi yemekte hiçbir sorunu çözmüyor.
Yiyince mutlu oluyorum baştan sona yalan. Midemiz kötü oluyor kilo aldığımız için mutsuz oluyoruz pişman oluyoruz. Sağlığımız bozuluyor. Kendi kendimizi kandırıyoruz mutluyuz diye yemeklerle. Yemek sadece doymak içindir hayatta kalabilmek içindir. 🤷‍♀️
Haklısın

👏 Bize böyle motive gerek

su da dahil ne içersem içeyim ağzımın içi acı. bir tuhaf tat var. o nedenle canım birşey de içmek istemiyordu. adaçayı ve yeşil çay bile garip geliyordu. ama yine de şimdi başka bir bitki çayı yaptım. değişik bir karışım. tadı hoşuma gitti. neyse bu iyi geldi :KK70:

Geçer inşallah canım ben covid olduğumda 7/8 ay sürdü bu halsiz lik
Kendini hasta kabul edince moral olarak da kötü hissediyorsun. Ben hasta değilim diye kendimi egzersize verdim ballı limonlu su içdim. Halsizlik belki hasta olmayı kabul edip moralmen demorilize olmakda olabilir.

Back
X