Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar ekmeği yemezsem psikolojik olarak çöküyorum. Gerçekten bu dilimler kötünün iyisi öyle düşünün
Canım mercimek ekmeği denedin mi hiç? İçinde un yok. Mercimek yoğurt yumurta ve zeytinyağı ile yapılıyor ve tadı aynı tuzlu kek gibi. Ben kahvaltıda bazen tüketiyorum hem sağlıklı hem lezzetli hem de diyete uygun

Canım mercimek ekmeği denedin mi hiç? İçinde un yok. Mercimek yoğurt yumurta ve zeytinyağı ile yapılıyor ve tadı aynı tuzlu kek gibi. Ben kahvaltıda bazen tüketiyorum hem sağlıklı hem lezzetli hem de diyete uygun
Benim de karşıma çıkıyor hep, bi gün deniycem.

Bir ara denemek isterim cnm.

Kizlar dua eder misiniz oglumun alerhisi gecsin diye
Yumurta alerjisi var
3 yasinda hala gecmedi
Cok rahatsiz oluyor onunla ilgili bir sey yiyince
Geçmiş olsun cnm inş geçer bu annelik babalık çok zor gerçekten hele de şimdi ki anne babalar daha ayrı düşkünler çocuklarına bizim çocuklar da en ufak bişey olduğunda karı koca pili bitmiş oyuncak gibi ortalarda geziyoruz. Allahım kalıcı hastalığı olan çocuklara anne babalarına sabır güç versin

Sagolasin canim

Zipzip- Zipzip- cim sen de sagol

Ahh ben olsa 2 3 tane yumurta yerim
Ama yok yiyemiyorum oglumun alerjisinden dolayi
Dua et kaptanim oglumun alerjisi duzelsin de koli koli yumurta alayim eve
sen yiyebilirsin aslında. emzirmiyorsun ki neden yiyemiyorsun canım?

Geçmiş olsun cnm inş geçer bu annelik babalık çok zor gerçekten hele de şimdi ki anne babalar daha ayrı düşkünler çocuklarına bizim çocuklar da en ufak bişey olduğunda karı koca pili bitmiş oyuncak gibi ortalarda geziyoruz. Allahım kalıcı hastalığı olan çocuklara anne babalarına sabır güç versin
Amin. Her gun gozunun onunde yavrun eriyor ama bir sey yapamiyorsun... cok zor... Allah yardim etsin onlari anlayamayiz, gercekten cocugun acilar icinde kivranirken insan ne yapacagini bilemiyor. Benim yavrum agridan acidan bu sefer 9 gece uyuyamadi. 21 gun surdugu oldu. Tam 21 gece agridan uyuyamadi yavrum. Bu ataklar gunler haftalarca surdu

Olur öyle kaptanım uzun süre tat kaybı gibi ağızda acılık gibi birçok durumla karşılaştın bazen böyle durumlardan sonra anlamsızca yeme isteği olabiliyor 🤗 sen iyi misin önemli olan o
çok şükür canım daha iyiyim. halsizlik ve boğazda akıntı var şu an. bu haftada dinlenirsen Allahın izniyle toparlarım.
Kizlar dua eder misiniz oglumun alerhisi gecsin diye
Yumurta alerjisi var
3 yasinda hala gecmedi
Cok rahatsiz oluyor onunla ilgili bir sey yiyince

Amin. Her gun gozunun onunde yavrun eriyor ama bir sey yapamiyorsun... cok zor... Allah yardim etsin onlari anlayamayiz, gercekten cocugun acilar icinde kivranirken insan ne yapacagini bilemiyor. Benim yavrum agridan acidan bu sefer 9 gece uyuyamadi. 21 gun surdugu oldu. Tam 21 gece agridan uyuyamadi yavrum. Bu ataklar gunler haftalarca surdu
Allah şifa versin canım. alerji zor bir hastalık. besin alerjisi daha zor. Allah büyük canım zamanla geçer 🙏🙏🙏

Benim de karşıma çıkıyor hep, bi gün deniycem.
Dene dene ağzımın tadına uyduğu için mi bilmiyorum çok severek yapıp yiyorum hem diyete uygun hem de hamur işi gibi:rolleyes::rolleyes:
Sagolasin canim

Zipzip- Zipzip- cim sen de sagol

Ahh ben olsa 2 3 tane yumurta yerim
Ama yok yiyemiyorum oglumun alerjisinden dolayi
Dua et kaptanim oglumun alerjisi duzelsin de koli koli yumurta alayim eve
Canım ya :( Allah şifa versin inşallah bir an önce geçer alerjisi :(
Eve sokmuyorum o yemiyor ben de yemek istemiyorum. Onceden yiyordum ama yaklasik 6 aydir eve sokmuyorum
Bu psikolojiyi çok iyi anlıyorum

Eve sokmuyorum o yemiyor ben de yemek istemiyorum. Onceden yiyordum ama yaklasik 6 aydir eve sokmuyorum
Canım doğduğunda benim de bebeğim de süt alerjisi vardı tedbiren yumurta et ve tüm hayvansal proteinleri de kesmiştim günlerce gecelerce aylarca ağlamıştım çok da zordu diyet yapmak sarısı da mı dokunuyor yavruna canım
Facebook da atike çiçek var çok yardımcı olmuştu bana o dönem şimdi de hala yardımcı oluyor annelere bi görüş istersen grubu var alerji yönetim süreçleri diye istek yolla

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim tulum peyniri
7 zeytin
1 küçük havuç
3 yaprak marul

Ara 10
1 elma
3 hurma

Öğle 13.00
1 kase salata
2 parça mangalda sucuk
( Okulda sucuk ekmek partisi yaptık 😀)
bende ekmeksiz parti yaptım

Ara 15.00
1 küçük muz

Akşam 18.00
3 parça tavuk
1 kase salata
3 YK kuru fasulye
1 kase yoğurt

Su 3lt
Adım sayısı tamamdır 🤗
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum

Eklentiler

• IMG_20220208_220858.webp
    IMG_20220208_220858.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim tulum peyniri
7 zeytin
1 küçük havuç
3 yaprak marul

Ara 10
1 elma
3 hurma

Öğle 13.00
1 kase salata
2 parça mangalda sucuk
( Okulda sucuk ekmek partisi yaptık 😀)
bende ekmeksiz parti yaptım

Ara 15.00
1 küçük muz

Akşam 18.00
3 parça tavuk
1 kase salata
3 YK kuru fasulye
1 kase yoğurt

Su 3lt
Adım sayısı tamamdır 🤗
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
O ne güzel okul öyle. Bizde yasak öğrenci bazen bizlere ikram getirirse idareden toplu mesaj geliyor yasak diye☹️

Menu
Sabah
2 tane biber kızartması 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı bal 1 dilim ekmek

Öğlen 3 tane icli köfte 1 minik poğaça

Akşam 1 kase şehriye çorbası 1 kucuk karnıyarık 1 dilim ekmek

Gün boyu su

Bugün çok açım hala açım adet günleri geçse de yeme isteğim gitse

Ama ben bugün tartıda biraz daha eksi gördüm sabah uyanınca tartıldım da
Zipzip- Zipzip- etiketi unutmuşum

Menumu paylasiyorum

10h kahvalti
1 fincan yeşil çay
Peynirli tost
Yeşillik

13h ara
2 ceviz
1 kivi
4 kaşık yoğurt(1tk pulbiber, çok az zerdeçal, çok az zencefil.)

16h ARA
1 galeta

18h aksam
1 tatlı kaşığı yağ ile kabak sote
Bolca salata
2 kaşık yoğurt

21h ara
1 muz

Su 3 litre
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Baska kimi etiketlemem gerek?

Back