Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün çok hareketliydim ama malesef sırt çantasında hiç adım saymamış akşama kadar dışarda islerimi hallettim oysaki
Şimdi tamamlardım yine de ama çok yoruldum bi de aşı oldum çok halsiz bıraktı şu an aşının yan etkilerini yaşıyorum
O yüzden bu kadar adımım
Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20220208-223127_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20220208-223127_Pedometer Step Counter.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 28
Menumu paylasiyorum

10h kahvalti
1 fincan yeşil çay
Peynirli tost
Yeşillik

13h ara
2 ceviz
1 kivi
4 kaşık yoğurt(1tk pulbiber, çok az zerdeçal, çok az zencefil.)

16h ARA
1 galeta

18h aksam
1 tatlı kaşığı yağ ile kabak sote
Bolca salata
2 kaşık yoğurt

21h ara
1 muz

Su 3 litre
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Baska kimi etiketlemem gerek?
Afiyet olsun canım. Takımlara girdiğinde o takımın kaptanı kimse onu etiketliyorsun

Menumu paylasiyorum

10h kahvalti
1 fincan yeşil çay
Peynirli tost
Yeşillik

13h ara
2 ceviz
1 kivi
4 kaşık yoğurt(1tk pulbiber, çok az zerdeçal, çok az zencefil.)

16h ARA
1 galeta

18h aksam
1 tatlı kaşığı yağ ile kabak sote
Bolca salata
2 kaşık yoğurt

21h ara
1 muz

Su 3 litre
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Baska kimi etiketlemem gerek?
Takımlara girince takım kaptanıni etiketlersin. Afiyet olsun.♥️

Adımlar programa geçmedi.
Zipzip- Zipzip-
60kiloyum 60kiloyum

Niyetliydim.

Sahur

2 yumurta
1 kk peynir
3 dilim ekmek
1 bardak süt

İftar
1 kepçe yeşil mercimek
2 yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
1 bardak süt
Bol bol su

Ara
1 Elma
1 soda bu
15 dk haftanın videosu. 750 puan
Toplamda 1853 puan

Eklentiler

• 20220208_230256.webp
    20220208_230256.webp
    17 KB · Görüntüleme: 22
🤔 Uzaylı pes etmis Elhanı götür gerçek Elhanı getir dedim. No plan. 🤭
Hem ayrıca size meydan okurken pes edeceğiniz aklıma bile gelmedi. 🙈
Gelir gelir pes etmez o, biraz motivasyonu düştü, ben de de oluyo bazen. Halbuki ben artının dibine vurdum ben needem:işsiz:

Hani oructayken unutup ağzımıza bişey atarız ya, az önce çocuğun kalan çikolatasını ağzıma attım. Atar atmaz aaaa diyet aaaa yarış aaaa kaptanlık dedim ama yine de yedim bana alkış 👏👏👏
Yanlışlık olmuş😂o eski alışkanlık hepimizde var🤭

Sagolasin canim

Zipzip- Zipzip- cim sen de sagol

Ahh ben olsa 2 3 tane yumurta yerim
Ama yok yiyemiyorum oglumun alerjisinden dolayi
Dua et kaptanim oglumun alerjisi duzelsin de koli koli yumurta alayim eve
Ben de muzu çok seviyorum yiyemiyorum.direk kabızlık problemi oluyor.geçen gün yine dayanamadım yedim 3 gündür kabızlık problemim var.kuru kayisiyla falan çözerim dedim olmadı.yarın eczaneye gideceğim.insanın sevdiği şeyi yiyememesi kötü😢

Hani oructayken unutup ağzımıza bişey atarız ya, az önce çocuğun kalan çikolatasını ağzıma attım. Atar atmaz aaaa diyet aaaa yarış aaaa kaptanlık dedim ama yine de yedim bana alkış 👏👏👏
olsun o kadardan birşey olmaz. ben de az önce 1 avuç çekirdek yedim.
Gelir gelir pes etmez o, biraz motivasyonu düştü, ben de de oluyo bazen. Halbuki ben artının dibine vurdum ben needem:işsiz:
aslında benim de 2 gündür motivasyonum düştü. iştah oldu karbo yedim 2 gündür. wc de olmadı şişlik var. modum düştü.

olsun o kadardan birşey olmaz. ben de az önce 1 avuç çekirdek yedim.

aslında benim de 2 gündür motivasyonum düştü. iştah oldu karbo yedim 2 gündür. wc de olmadı şişlik var. modum düştü.
Canım Perşembe benim wc sıkıntısı geçmezse hap içicem. Pazartesi sabahı talihsizlik yaşadım malum. Cuma yaşamayalım kuzum

Afiyet olsun canım. Takımlara girdiğinde o takımın kaptanı kimse onu etiketliyorsun

Takımlara girince takım kaptanıni etiketlersin. Afiyet olsun.♥️
Tamam kizlar anlasildi tesekkur ederim 🌹
Ben de muzu çok seviyorum yiyemiyorum.direk kabızlık problemi oluyor.geçen gün yine dayanamadım yedim 3 gündür kabızlık problemim var.kuru kayisiyla falan çözerim dedim olmadı.yarın eczaneye gideceğim.insanın sevdiği şeyi yiyememesi kötü😢
Okurken muz yiyen ben

Canım Perşembe benim wc sıkıntısı geçmezse hap içicem. Pazartesi sabahı talihsizlik yaşadım malum. Cuma yaşamayalım kuzum
cumaya ben de eksi gelmek istiyorum. sabah bakayım kaç çıkıcam. geceden probiyotik içeyim. sinir oldum. hem ağzımın tadı yok hem yiyorum 2 gündür 🤦‍♀️

Back
X