Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Zipzip- @Cordelia fesang fesang
Kahvaltı 09.00
1 d tambugday
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
1 kapya biber 2 ceviz

Öğle 12.50
5 kaşık kinoa
3 fırın köfte
1 orta boy havuç

Ara 17.05
1 yeşil elma
1 b kefir

Akşam 20.30
1 köfte 1 wasa
4 kaşık salata

Su 2,5

Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Kordişin egzersizi 750 p
10 dk kardio 100 p
20+30+40 sn plank 90p
Adım 12.367👇1236 p
Heyyyytt be spora bak maşallah pastelim

olsun o kadardan birşey olmaz. ben de az önce 1 avuç çekirdek yedim.

aslında benim de 2 gündür motivasyonum düştü. iştah oldu karbo yedim 2 gündür. wc de olmadı şişlik var. modum düştü.
Oluyo öyle bazen, hangimizde olmuyor ki. Önemli olan çok vakit kaybetmeden silkelenmek.
Canım Perşembe benim wc sıkıntısı geçmezse hap içicem. Pazartesi sabahı talihsizlik yaşadım malum. Cuma yaşamayalım kuzum
Hanımlar biliyosunuz bende de wc çok sıkıntı. Bu sabah kahvaltımı bitiremedim, afedersiniz koşa koşa gittim. Dün zeytinyağlı pırasa yapmıştım ya ondan. Ben de bugünkü hakkımı yemedim, Perşembe akşamına sakladım.

Oluyo öyle bazen, hangimizde olmuyor ki. Önemli olan çok vakit kaybetmeden silkelenmek.

Hanımlar biliyosunuz bende de wc çok sıkıntı. Bu sabah kahvaltımı bitiremedim, afedersiniz koşa koşa gittim. Dün zeytinyağlı pırasa yapmıştım ya ondan. Ben de bugünkü hakkımı yemedim, Perşembe akşamına sakladım.
Pırasa hiç aklıma gelmezdi valla.

Sayın kaptanım aslında 15.000 hedefim vardı. Saat 21.30’da sinir patlaması yaşadım modum düştü. Yaa bu çocuklar ders çalışmıyo çıldırıcam yaa 🤦‍♀️
Benim oğlum 2. sınıfta ve daha bu yaşında o da öyle. Okula gitmek istemez kitap okumak istemez ders çalışmak istemez, bugün tiyatro oyunları için diyalog kağıdı verildi onu bile okumak istemiyor. Ben de sinir oluyorum

Benim oğlum 2. sınıfta ve daha bu yaşında o da öyle. Okula gitmek istemez kitap okumak istemez ders çalışmak istemez, bugün tiyatro oyunları için diyalog kağıdı verildi onu bile okumak istemiyor. Ben de sinir oluyorum
Sabah 7’de kalkıp kaldırıcam ödevi bitirecekler güya:işsiz:

Back
X