Allah şifa versin canım. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Sağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canım. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Sağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllah![]()
Dünyalar tatlısı gulumsem seni az da olsa görmek büyük mutluluk.Hoş buldum bacım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın kaptanım.Günaydın bebişkolarım
![]()
Afiyet olsun ablacim❤8 Şubat
Sabah Bir portakal
12.30 Bir elma
15.00 Bir avuç leblebi kahve
16.00 Dört tane light buskivi çay
18.30 Dürüm(Roka, tere, domates , peynir, iki ceviz , yarım köy bazlamasi) ayran
Dün öğlen planım çorbacida çorba, salata yemekti ama tam o saatlerde yağmur fırtına çıktı okuldan çıkamadık. Kızlar pide, lahmacun söyledi ben meyveyle idare ettim. Nöbet çıkışı eve gelince de yorgunluktan sadece yufka ekmeğe yesillikleri peyniri dürüm yapıp yedim.
Su iki litre , bitki çayları
Zipzip-
fesang
Cordelia
Eki Görüntüle 3003353
Sag ol canımAfiyet olsun ablacim❤
Geçmiş olsun bitanemGunaydin canlar. Çok kötüyüm yaa aşı çok yan etki yaptı etlerim ağrıyor kemiklerim ateşim var elim kolum kalkmıyor. Covid geçiren arkadaşlar nasıl zorlandı kimbilir
Günaydın canim gecmis olsunGunaydin canlar. Çok kötüyüm yaa aşı çok yan etki yaptı etlerim ağrıyor kemiklerim ateşim var elim kolum kalkmıyor. Covid geçiren arkadaşlar nasıl zorlandı kimbilir
Verdiiiii 2 gün hem deHastaneye geldim bugün için rapor almaya, test sonucum hala çıkmadı. İnşallah verir rapor aminnn![]()
Ohhh çok güzel.Adımım da 3bin![]()
Günaydın aşkitom8 Şubat
Sabah Bir portakal
12.30 Bir elma
18.30 Dürüm(Roka, tere, domates , peynir, iki ceviz , yarım köy bazlamasi) ayran
Dün öğlen planım çorbacida çorba, salata yemekti ama tam o saatlerde yağmur fırtına çıktı okuldan çıkamadık. Kızlar pide, lahmacun söyledi ben meyveyle idare ettim. Nöbet çıkışı eve gelince de yorgunluktan sadece yufka ekmeğe yesillikleri peyniri dürüm yapıp yedim.
Zipzip-
fesang
Cordelia
Eki Görüntüle 3003353
HarikaVerdiiiii 2 gün hem de![]()
Abla bir lahmacundan birsey olmazdi keske yeseydin cok kuru gecmis tum gunun8 Şubat
Sabah Bir portakal
12.30 Bir elma
Zipzip-
fesang
Cordelia
Eki Görüntüle 3003353
Sabah apar topar çıktım öğlen okulda yerim diye hava muhalefetini düşünemedim. Bugün tedarikliyim canım.Günaydın aşkitomkötü olmuş ama hiç bişey yiyememişsin. Yanına alsana hayatım, hem diyetine de uymuş olursun.
Uykudaydim
Gecmis olsun canim hosgeldin . Ben nanekekikSağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllah![]()
Gecmis olsun canimKucağımda emziriyorum şükür rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler teşekkür ederim canım benim![]()