- 8 Eylül 2016
- 103.273
- 438.023
- 898
- 36
Afiyet olsun canim

Tamam canim dogum gunu kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaslari olsunCumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim
Tamam canim dogum gunu kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaslari olsunCumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim
Nice mutlu seneler dilerim kolay gelsin canım.Cumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim
Günaydın canımGünaydin![]()
Şimdi gel Mart’ı beklemeMartta sahalara dönecegim inşallah
Havalar bi güzel isinsin kendimi bi toparlayayım 15 bin adım atmaya planlıyorum inşallah
Sizler nasılsın![]()
Günaydıngünaydın kızlar herkese güzel günler
Cumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim
Afiyet olsun canim
Tamam canim dogum gunu kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaslari olsun![]()
Nice mutlu seneler dilerim kolay gelsin canım.![]()
Teşekkür ederim, 5 gün erken yapicam.Nice güzel yaşları olsun inşallah
senin çok işin olur şimdi kolay gelsin
![]()
geldim şekerim
Gunaydin kaptanimGünaydın tatliskolitomlar.![]()
Günaydın canim hosgeldingeldim şekerim![]()
Diyetisyen mi o bi bakayım instagrama. Aslında ben de başlasam , gerçi ben şeker nerdeyse hiç yemiyorum adet hariciTeşekkür ederim, 5 gün erken yapicam.
15 şubat ta Ozge Bezirci şekersiz 21 gün başlatacak ona katilicam
Hoşgeldiiiingeldim şekerim![]()
Yumurta diyeti olmadı diye değil ilk yaptığımda iki kılo kadar verdim. Sıkıcı bir diyet olduğu için bıraktım.
19 unda kızımın doğum günü partisi varGünaydın canım
Şimdi gel Mart’ı bekleme
Günaydın![]()
Valla sağlıklı beslenmek en iyisi ablaYumurta diyeti olmadı diye değil ilk yaptığımda iki kılo kadar verdim. Sıkıcı bir diyet olduğu için bıraktım.
Kısa süreli zayıflamak isteyenler için olabilir aslında.Valla sağlıklı beslenmek en iyisi abla
Evet diyetisyen kendisi. Şeker sadece bildiğimiz şeker değil. Paketli gida kullanmiyoruz, makarna pilav beyaz ekmek vs yok. Şeker, tatli zaten yokDiyetisyen mi o bi bakayım instagrama. Aslında ben de başlasam , gerçi ben şeker nerdeyse hiç yemiyorum adet harici
Hoşgeldiiiin![]()
Geçmiş olsun canım.Kızlar daha tam iyi olamadım bugun yürüyüşe çıkmadım
Evet inceledim geldim, olur bu iş kolayEvet diyetisyen kendisi. Şeker sadece bildiğimiz şeker değil. Paketli gida kullanmiyoruz, makarna pilav beyaz ekmek vs yok. Şeker, tatli zaten yok
Heee işin çokmuş, tamam hadi izin veriyorum sana19 unda kızımın doğum günü partisi var
23 şubat doğumlu ama erkene çekildim
Ve haftaya izine çıkıcam ev temizligi varperdeler yıkancak mutfak dolapları çekmeceler banyo komple temizlige girişcem basbaya çok yogun geçecek o yüzden şubat sonu yada martta inşallah
![]()
Yine teneffüsü kaçırdım anlaşılanKısa süreli zayıflamak isteyenler için olabilir aslında.
Yasakların olduğu ortamlarda bende çok gerilimAllah bozmasın bitanem. Bizimki çok kötü sayılmaz ama o yasak bu yasak...