• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün diyetisyene gittim hedef kiloma yakın olduğum için yavaş vereceğimi söyledi bakalım tartılar ne söylicek :)
Selam hedefin ne canim
Boyumuz ayni bende 158
Bende 60 istiyorum ama biturlu gelemedim ya

Hayırlı olsun canım yavaş olsun olsun da yavaş olsun. ♥️♥️♥️
ya diyetisyen listeleri çok fazla oluyor benim yediklerime göre psikolojik olarak zayıflayamıyorum bence ama yüzüm çok çökmesin diye ordan destekli ilerliyorum :D

Tuşlar gitti. 🙈

Eklentiler

• 20220209_115032.webp
    20220209_115032.webp
    32 KB · Görüntüleme: 35
Gunaydin canim nasil oldun ♥️

Günaydın canim ♥️
Daha iyiyim dune gore canim . Gece dayanamadim 1 gibi kustum, usuttum galiba fark etmeden
Cumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim
Benimde enerjim gelse yapacagim ptesiydi gecti ama kostum vs ancak dun cikip alabildim
Günaydın canım ♥️ valla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni 😔
Canim kulak burun bogaza git. Kulak kristallerinde oynama olabilir vertigo oyle kendi kendine gecmez ilacla bile 2_3 gun surer toparlanman . Hemen acil git ihmal etme

benimde hedefim diyetisyende 65700 geldim daha önce 2 kez geldim ama kalamadım bu sefer hedefim kalmak
Ben gecen yaz 63e kadar inmistim gruptaydim
Sonra Salim kendimi 74e gelmistim
Suan 67,7 kg bende
Geri geldim buraya :)

Dünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.
geçmiş olsun canım.
Günaydın canım ♥️ valla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni 😔
geçmiş olsun canım. büyük ihtimal vertigo var.
Daha iyiyim dune gore canim . Gece dayanamadim 1 gibi kustum, usuttum galiba fark etmeden

geçmiş olsun canım.

Elhan Elhan sana benden kocaman öpücükler ❤️ nolursun modunu motivasyonunu hiç kaybetme nazar ettik enerjine 😌🥰❤️ dualı öpücükler atıyorum teneffüsten sana 🤓
Teşekkür ederim bitanem:KK74:
Ben de çok öpüyorum seni çok zarifsin . :KK60: mod eski haline dönecek inşallah. :dua:

Back
X