Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tuşlar gitti. 🙈

Eklentiler

• 20220209_115032.webp
    20220209_115032.webp
    32 KB · Görüntüleme: 33
Gunaydin canim nasil oldun ♥️

Günaydın canim ♥️
Daha iyiyim dune gore canim . Gece dayanamadim 1 gibi kustum, usuttum galiba fark etmeden
Cumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim
Benimde enerjim gelse yapacagim ptesiydi gecti ama kostum vs ancak dun cikip alabildim
Günaydın canım ♥️ valla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni 😔
Canim kulak burun bogaza git. Kulak kristallerinde oynama olabilir vertigo oyle kendi kendine gecmez ilacla bile 2_3 gun surer toparlanman . Hemen acil git ihmal etme

Dünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.
geçmiş olsun canım.
Günaydın canım ♥️ valla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni 😔
geçmiş olsun canım. büyük ihtimal vertigo var.
Daha iyiyim dune gore canim . Gece dayanamadim 1 gibi kustum, usuttum galiba fark etmeden

geçmiş olsun canım.

Back
X