- 8 Eylül 2016
- 103.293
- 438.072
- 898
- 36
Olsun canim negatif cikmasina sevindimBitti kuzum benim kendi internetim. Şimdi kendi evime geri dönüyorumtestim negatif çıktı bu arada zıpzıp mesajını görüyorum ama alıntı yapamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim negatif cikmasina sevindimBitti kuzum benim kendi internetim. Şimdi kendi evime geri dönüyorumtestim negatif çıktı bu arada zıpzıp mesajını görüyorum ama alıntı yapamadım
negatif çıkmasına sevindim canım. çok şükürBitti kuzum benim kendi internetim. Şimdi kendi evime geri dönüyorumtestim negatif çıktı bu arada zıpzıp mesajını görüyorum ama alıntı yapamadım
Oyy kuzum gevmis olsun annemize.Kızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyoruminternetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.
Geçmiş olsun canımDoktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Geçmiş olsun canımCok sagol canim. @Elhan in tarifi olan kahveyi de iciyorum gunluk. Bunu da eklerim. Ignedrn korktum biraz cok fazla yan etkusi var. aldim duruyor dolapta. Recetemin vakti gecmesin diye alip attim dolaba ama son care. Eskm surekli kucuk bebegin var hayatini tehlikeye atma deyip duruyor. Simdi motivasyonum bu. Bugun yeniden basladim insulin direnci diyetime. Bozdugum anda igmeyi kullanacagom. Ama bozmaya calisacagim tabiki.
Hemen bakalım
Tesekkurler zipzipcimAfiyet olsun canim![]()
Başka bi çay, attım bulamazsan söyle yine atayımAttın mı tatlım ...matcha mi yoksa
Dediklerinin altına imzamı atarım canımBende şifaya çok inanıyorum. Bir gün 20lik dişim ağrı yaptı, ne yapsam ağrısını geçiremedim. Sonra bunun bir duası olup olmadığını araştırdım ve "Peygamber Efendimizin diş ağrısında okuduğu dua" diye bir duayla karşılaştım. Yemin ediyorum şak diye kesti. Ben derdinde dermanında Allahtan olduğuna çok inanıyorum, çokça tevekkül ediyorum. Dediğim gibi kalpten inanmak lazım her ne yapıyorsak. Bak bir şey daha anlatacağım. Bahsettiğim arkadaşlardan biri kilo verme konusunda bana bir yöntem önerdi, video gönderdi. Adam kafasına ve köprücük kemiğine minik minik vurup cümleler kuruyordu . Gülmekten ağladım ya o anÖnce aşağılamayla başlıyordu "iradesizsin, boğazını tutamıyorsun vb.. sonrada sen başarırsın, istersen kazanırsın vb...". Yani önce gömüyorsun kendini, sonrada teselli ediyorsun. Bunu aklına iyice kazımak için bir de kötek atıyorsun kendine
Benim bakış açım bu işte arkadaşım
![]()
Zipzip- indirim var. Aldım mama. Teşekkürler.
Duyuru yapmam lazımyarın kutsal Cumaheyecan dorukta
![]()
aslında herkes menüsünü ve sporunu her akşam düzenli bildirse ne güzel olur. yarışma olduğu belli. bazen istisnai durumlar oluyor girilemiyor ama genel olarak olması gereken bu. sana da kolaylık olur hem o kadar uğraşıyorsun.Duyuru yapmam lazım
Daha eksik menuler var dunden
Aaa kim yazmadı acep.Duyuru yapmam lazım
Daha eksik menuler var dunden
Di mi ama .aslında herkes menüsünü ve sporunu her akşam düzenli bildirse ne güzel olur. yarışma olduğu belli. bazen istisnai durumlar oluyor girilemiyor ama genel olarak olması gereken bu. sana da kolaylık olur hem o kadar uğraşıyorsun.
whiskas mı aldın?Zipzip- indirim var. Aldım mama. Teşekkürler.
Evet yaş mama aldım. Kuru mama petshoptan alıyorum. 18.95 ten 11.37 olmuş. Çok iyi. Hatta süper.whiskas mı aldın?
Yes hemen yazıyoreeyazmadın mı yoksa![]()