Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyorum🙈🙈🙈 internetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.
Oyy kuzum gevmis olsun annemize. ♥️

Doktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Geçmiş olsun canım 🙏
Cok sagol canim. @Elhan in tarifi olan kahveyi de iciyorum gunluk. Bunu da eklerim. Ignedrn korktum biraz cok fazla yan etkusi var. aldim duruyor dolapta. Recetemin vakti gecmesin diye alip attim dolaba ama son care. Eskm surekli kucuk bebegin var hayatini tehlikeye atma deyip duruyor. Simdi motivasyonum bu. Bugun yeniden basladim insulin direnci diyetime. Bozdugum anda igmeyi kullanacagom. Ama bozmaya calisacagim tabiki.
Geçmiş olsun canım 🙏inşallah düzelir
Cordelia Cordelia
pastelfit pastelfit

Migrosta kedi mamalarinda %50 ye yakin indirimler var alacaksınız aklinizda olsun🥰🥰🥰
Hemen bakalım😍

Bende şifaya çok inanıyorum. Bir gün 20lik dişim ağrı yaptı, ne yapsam ağrısını geçiremedim. Sonra bunun bir duası olup olmadığını araştırdım ve "Peygamber Efendimizin diş ağrısında okuduğu dua" diye bir duayla karşılaştım. Yemin ediyorum şak diye kesti. Ben derdinde dermanında Allahtan olduğuna çok inanıyorum, çokça tevekkül ediyorum. Dediğim gibi kalpten inanmak lazım her ne yapıyorsak. Bak bir şey daha anlatacağım. Bahsettiğim arkadaşlardan biri kilo verme konusunda bana bir yöntem önerdi, video gönderdi. Adam kafasına ve köprücük kemiğine minik minik vurup cümleler kuruyordu . Gülmekten ağladım ya o an :KK45:Önce aşağılamayla başlıyordu "iradesizsin, boğazını tutamıyorsun vb.. sonrada sen başarırsın, istersen kazanırsın vb...". Yani önce gömüyorsun kendini, sonrada teselli ediyorsun. Bunu aklına iyice kazımak için bir de kötek atıyorsun kendine:rolleyes:Benim bakış açım bu işte arkadaşım:KK59:
Dediklerinin altına imzamı atarım canım 💋 yer gök dua üzerine canım.

Duyuru yapmam lazım 🙈

Daha eksik menuler var dunden
aslında herkes menüsünü ve sporunu her akşam düzenli bildirse ne güzel olur. yarışma olduğu belli. bazen istisnai durumlar oluyor girilemiyor ama genel olarak olması gereken bu. sana da kolaylık olur hem o kadar uğraşıyorsun.

Back
X