Gordum tatlım. Elma, tarçınli olanBaşka bi çay, attım bulamazsan söyle yine atayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gordum tatlım. Elma, tarçınli olanBaşka bi çay, attım bulamazsan söyle yine atayım
Ya ertesi gun 12-13 e kadar yazilsa sorun olmaz canim da menuler gelsin diye cok beklıyorumaslında herkes menüsünü ve sporunu her akşam düzenli bildirse ne güzel olur. yarışma olduğu belli. bazen istisnai durumlar oluyor girilemiyor ama genel olarak olması gereken bu. sana da kolaylık olur hem o kadar uğraşıyorsun.
Afiyet olsun kaptanimÇok yedim çok.Bir de gec yedim.
9 Şubat spor
17.047 adim 1704 puan
Haftanın videosu 750 puan 2.454 puan.
60kiloyum K KarlarKralicesi
Zipzip-
Benim hemde hepsi. Kimseye vermem.Kızzz sakın alttaki kilo benim deme![]()
Yaaaa daha geçenlerde 60 dın ne yedin söyle bakimBenim hemde hepsi. Kimseye vermem.![]()
Geçmiş olsun canımDoktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
İlaçsız atlatsan daha iyi tabiCok sagol canim.Elhan in tarifi olan kahveyi de iciyorum gunluk. Bunu da eklerim. Ignedrn korktum biraz cok fazla yan etkusi var. aldim duruyor dolapta. Recetemin vakti gecmesin diye alip attim dolaba ama son care. Eskm surekli kucuk bebegin var hayatini tehlikeye atma deyip duruyor. Simdi motivasyonum bu. Bugun yeniden basladim insulin direnci diyetime. Bozdugum anda igmeyi kullanacagom. Ama bozmaya calisacagim tabiki.
Gittim güzel inmiş
Kız ben sen miyim?Yaaaa daha geçenlerde 60 dın ne yedin söyle bakim
Ben kebaplar yememe rağmen bu kadar kısa süre de almadım yaya yaya aldım![]()
İnanmadım ya zaten geçmiş mesajlarına gittim tartı fotosu arıyorumKız ben sen miyim?![]()
Teşekkürler canım.Ya ertesi gun 12-13 e kadar yazilsa sorun olmaz canim da menuler gelsin diye cok beklıyorum
Tablo yapamiyorum bu yuzden
Afiyet olsun kaptanim![]()
Canım resim atacaktın?Ben 10bin küsur adım attım ama foto yüklenmiyor internet sikintim olduğu için, buraya bile doğru düzgün giremiyorum. Ekran fotosu aldım yarın atacağımCordelia bebişkom
Iyi akşamlar kızlar. Bugün yemek işini bitirdim.
Sabah 10.30
2 haşlanmış baş belası yumurta,
2 kk peynir, 5 tuzsuz zeytin,
4 kiraz domates, bol yeşillik.
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Akşam 17.45
1,5 tabak kabak yemeği (yağsız pişmiş)
1 kase yoğurt,
Avuç içi kadar et.
Suyu 2 ltye tamamlarım. Artık yarın ola hayrola
fesang
Zipzip-
Cordelia
60kiloyum
Ne çekti bu yumurtalar sendenIyi akşamlar kızlar. Bugün yemek işini bitirdim.
Sabah 10.30
2 haşlanmış baş belası yumurta,
2 kk peynir, 5 tuzsuz zeytin,
4 kiraz domates, bol yeşillik.
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Akşam 17.45
1,5 tabak kabak yemeği (yağsız pişmiş)
1 kase yoğurt,
Avuç içi kadar et.
Suyu 2 ltye tamamlarım. Artık yarın ola hayrola
fesang
Zipzip-
Cordelia
60kiloyum
Evet canım neden olmasın ben spor yapsam daha hızlı verirdim bu hafta 1.500 umutluyum reg oldum2 haftada 4 kilo verebilir misin![]()
Aman tövbe 55 olursam kuru kemik olurum sen bilmiyon beni bende kalça göbek yağ oranı hiç yokGünaydın canım.
Günaydın bebekim.
Günaydın tatlım. 55 olursun sen.
Canım hemen git doktora. İhmal etme.
Günaydın canım.
Günaydın kaptanım. Resim yok mu?
Darısı başımıza.
![]()