Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Diyetisyene gitmiştim bir dönem kansızlık için pekmez dedi ama limon sık demişdi. Güzelde olmuşdu.
Canım 54 kilosun boyun kaç ki kilo vermek istiyorsun
152cm ..
50 kilo olmak istiyorum bu kadını ins. Görmüştüm fena gaza getirdi beni. Maşallahı var.

Eklentiler

• Screenshot_20220210-235900_Instagram.webp
    Screenshot_20220210-235900_Instagram.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
Afiyet olsun canım da, 5 dilim arnavut böreği 🤔bilenedim

İnsallah canım💕

Tmm canım.ben masterfitte devam etmek istiyorum.yarışları seviyorum💕

Çok heyecanliyim birtanem ya.insallah hepimiz eksi geliriz💕
Ama burnumda tutuyordu. Sabah yaptim pismeye koydum firina okul saatim gelince tam pismedi kapattim okula gittim aklim borekte kaldi. Ogle arasi geldim pisirdim tekrar okula gittim. Sonra aksam geldigimde gömdüm valla. Oyle guzel oldu ki tavsiye ederim. Patlicanlisi efsane oluyor. Ilk defa yaptim hayatimda.

Diyetisyene gitmiştim bir dönem kansızlık için pekmez dedi ama limon sık demişdi. Güzelde olmuşdu.
152cm
Afiyet olsun canım tahinpekmezler
Ben de çok severim bi de tahin helvasını da çok severim baya da yerim pekmezi de çok iceriz özellikle cocuklara veriyorum 5 6 litreyi bitiriyorlar bir kış döneminde

152cm ..
50 kilo olmak istiyorum bu kadını ins. Görmüştüm fena gaza getirdi beni. Maşallahı var.
Çok güzel olmuş ama kadın kilo insani ne kadar da yaşlı gösteriyor
Ben de 55 istiyorum

Kahve kesinlikle tok tutuyor canım bu aralar benim canımda hiç bir şey istemiyor sırf diyet listesine sadık kalmak için yiyorum
Kahve derken turk kahvesimi tok tutuyor
Ben icemiyorum turk kahvesini ya
Agir geliyo bana
Ben akşam saat 19.dan sonra bir fındık bile yemiyorum kaptanım sadece su çay ıhlamur içiyorum acıkmıyormuyum acıkıyorum ama asla bişey yemek yok lepitin hormonunu çalıştırmak lazım 😉
:KK9:
Ben artık ne gelirim bilmiyorum şiş hissediyorum hem reglden hem wcden. Hakkımızda hayırlısı inşallah herkes eksi görür
Hele ben hic konusmayim 29 aydir adet gormeyen ben aha regl oldum :olamaz:
İnşallah canım ama artı gelsem bile vazgecmicem. 8 Mart hedefim 55💃
8 martta ne var canim ?
Bende Ramazana kadar diyorum bakalim
Kırmızı kuşlar yarın ben artı mı gelirim eksi mi bilmiyorum ama size güveniyorum hepinizin eksi gelecegine inanıyorum. Çok güzel bir hafta oldu hepinize teşekkür ediyorum.

pastelfit pastelfit @Elhan @DombiliKus Kinoalihatun Kinoalihatun @Aomine Daiki @askrhpozitif @Kahve __Kokusu @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii @DeryaOnDiet
Ben hangi renk kusum ya kafam karisti:110:
Menüm
12.3o iki yumurta zeytin Peynir çay

Ara yarim elma portakal

Akşam 19.00 kuru fasulye üç kaşık pilav salata Zipzip- Zipzip- @fesang
Afiyet olsun canim ama cok az degilmi nasil dayaniyosun
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 dilim tavada yumurta
Yarım avakado
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin bir kaç dilim peynir

Öğle 12.30
1 fincan Türk kahvesi
5 hurma
1 avuç yer fıstığı
1 kare çikolata

Akşam 18.00
1 kase sulu köfte yemeği
1 kase salata
3yk yoğurt

Su 2lt
Adım sayısı 8.245
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @60kiloyum
Afiyet olsun cnm su 12.30 ara ogun cok gibi geldi bana o_O
Kimliğinden kirptim eğer uydurmak istesem niye bu kadar küçülteyim😁 alın hanımlar
😂
Masallah ya masallah
Keske 160 olaydim diyen ben:mad:
ugurbocuuu ugurbocuuu wasa yedim kıtır kıtır öyle verdim valla
Su wasayi bi ben yiyemedim yahu, bulamadim hic biyerde
:KK57:ben sok
E ben seni soyle 30 yaslarda yeni gelin diye hayal ediyodum 😂
Afiyet olsun canım tahinpekmezler
Ben de çok severim bi de tahin helvasını da çok severim baya da yerim pekmezi de çok iceriz özellikle cocuklara veriyorum 5 6 litreyi bitiriyorlar bir kış döneminde
Tahin pekmek hiiic sevmezdim taki dogum yapasiya kadar. Tabak tabak yedigimi bilirim hele o helva varya o helva 4gunde bi kutu bitiriyodum bi sut fiskiriyodu benden anlatamam

Neyse menumu yazmaya baslayim ben

Bugunku menum

Sabah 10h
2 tb ekmekle yapilmis tost (beyaz peynirle)
Biraz roka

Ara 13h
2 ceviz
1 kivi
4 kaşık yoğurt

Ara 16
3 tane tam bugdayli biscotte (bunun turkcesini bilmiyorum foto paylasicam bana soylermisiniz)

Aksam 18h
6 yk yesil mercimek yemegi
3 kasik pilav
Salata
Ayran

Ara
4 cilek
1 biscotte

Su 2,5 litre

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Ben suan hangi takimda oldugumu bilemedim hangi kaptani etiket yapmam gerektiginide 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20220210_193149_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20220210_193149_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım kimse inanmadi değil ki hepimiz inandik hiç.gerek yoktu yordun kendini çok genç cok güzel bir yaştasın. Çok az geldiği için bu yaş espri konusu oldu😍😍😍
Şaka yapıyor um kız 🤣🤣🤣 evet yaa gerçekten bende şaşırdım bence lher yasin bir güzelliği var ama herkesin olgunluk seviyesi farklıdır tabi ☺️

10 eylül menü
13:30
Soğan kavurması
1 dilim peynir
1 dilim helva
2 bardak çay

16:30 2 bardak çay 2 kare bitter çikolata

19:30 1 kase çorba 1 kaşık patates yemeği 3 kaşok pirinç pilavı 1 dilim ekmek

22:30 3 bardak çay 1 dilim ekmek peynir domates 🙈
Kızlar ne oldu bilmyrm bugun çok acıkıyordum iştahım açıldı

Canım kimse inanmadi değil ki hepimiz inandik hiç.gerek yoktu yordun kendini çok genç cok güzel bir yaştasın. Çok az geldiği için bu yaş espri konusu oldu😍😍😍
Teşekkür etmeye de unuttum teşekkür ederim canım benim hepiniz benim yaşımdan geçtiniz burdaki herkes genç ve güzel zaten ♥️✨

Back
X