- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Sağol canım benim sende öylesinSüpersin
Darısı bana tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim sende öylesinSüpersin
Darısı bana tebrikler
Geçmiş olsun canımbu hafta da katılmayayım
hala kendimi toparlayabilmiş değilim
sanırım covidin üstüne istanbul fln derken galiba yeniden üşütmüşüm. hala öksürük halsizlik baş ağrısı fln var.
Tamam canim gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun canımTez zamanda iyileşip maratona katilmani bekliyorum
![]()
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım![]()
Evet aşko , bi pazara gideyim dönüşte engin beslenme bilgimle seni aydınlatacağımBu sefer dediğini yapacağım.
Sanırım anladığım kahvaltıyı sağlam yapacağım akşamı hafif öyle mi
Yıllardan beri ilk kez bu hafta yüzümde sivilce çıktı. Stresten kurtulamadim. Saldım çayıra ...vermezse mabud neylesin şişko Elhan![]()
Omuz omuza ineceğiz inşallah.
Bakalım bu hafta kordiş bize ne isim verecek![]()
Beraber verecez sorun yokTebrikler canım![]()
Peşinden kovalamaya devam
Dövülen ben oldum bu sabahaha da senin yerine bunlar.
![]()
Iste yemeseydim iyiydi ama cok guzel bi borek tavsiye ederim. Arnavut boregiFotograf sorun degil canim da borekler etkilemis seni pazartesi eksileri gitmis ama ekside olman guzel tebrik ederim![]()
Ben de gideceğim pazara. Kahve saatimi bekliyorum. Karşılaştıralım fiyatlarıEvet aşko , bi pazara gideyim dönüşte engin beslenme bilgimle seni aydınlatacağım
@cordelia çalışıyo sanırım şu an
Beraber verecez sorun yok![]()
Hic yemedim bir bakayim tarifineIste yemeseydim iyiydi ama cok guzel bi borek tavsiye ederim. Arnavut boregi
Biraz daha iyiyim şükür canım .ama miyde bulantısı ağrısı arada devam ediyor hala ve haksızlık
Rica ederimSağol canım benim sende öylesin![]()
Simay canim hadi kendine gel artik 2-3 haftadir 82 lerdesin
Daha iyilesemedin mi canimBiraz daha iyiyim şükür canım .ama miyde bulantısı ağrısı arada devam ediyor hala ve haksızlık
Çok halsizim canım 2 adım atayım iki iş yapayım yığılıp kalıcak gibi oluyorum .. zorla yemek yiyorum iştah hiç yokSimay canim hadi kendine gel artik 2-3 haftadir 82 lerdesin
Daha iyilesemedin mi canim![]()
Allah sifa versin canimÇok halsizim canım 2 adım atayım iki iş yapayım yığılıp kalıcak gibi oluyorum .. zorla yemek yiyorum iştah hiç yoksalı günü randevu aldım tekrar gidicem doktora
Bilmiyorum ki tartilamadimVerdin mi kilo bu hafta da
8 Mart doğum günüm canimKahve derken turk kahvesimi tok tutuyor
Ben icemiyorum turk kahvesini ya
Agir geliyo bana
Hele ben hic konusmayim 29 aydir adet gormeyen ben aha regl oldum
8 martta ne var canim ?
Bende Ramazana kadar diyorum bakalim
Ben hangi renk kusum ya kafam karisti
Afiyet olsun canim ama cok az degilmi nasil dayaniyosun
Afiyet olsun cnm su 12.30 ara ogun cok gibi geldi bana
Masallah ya masallah
Keske 160 olaydim diyen ben
Su wasayi bi ben yiyemedim yahu, bulamadim hic biyerde
ben sok
E ben seni soyle 30 yaslarda yeni gelin diye hayal ediyodum
Tahin pekmek hiiic sevmezdim taki dogum yapasiya kadar. Tabak tabak yedigimi bilirim hele o helva varya o helva 4gunde bi kutu bitiriyodum bi sut fiskiriyodu benden anlatamam
Neyse menumu yazmaya baslayim ben
geçmiş olsun canımÇok halsizim canım 2 adım atayım iki iş yapayım yığılıp kalıcak gibi oluyorum .. zorla yemek yiyorum iştah hiç yoksalı günü randevu aldım tekrar gidicem doktora
Çok tatlısınIste yemeseydim iyiydi ama cok guzel bi borek tavsiye ederim. Arnavut boregi
Diyet topigine borek tavsiye etmekÇok tatlısın![]()