Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Onu hiç yemedim ya tadını bilmiyorum güzel mi:confused:

Canım ben geçen cuma tam 60.0ı gördüm. Pazartesi 200 gram almıştım. Haftaicinde birtakım gereksiz yediğim şeyler oldu ama bu akşam tam manasıyla çıldırdım. Bu hafta muhakkak 59u görmek için var gücümle savaşıcam.
Belki bu hafta 59 olamam ama benimde bu hafta hedefim büyük buradan Kaptanıma ( ugurbocuuu ugurbocuuu ) duyurulur cuma günü 1 buçuk ekmek üzerine nutelleya karşılık 😊

Onu hiç yemedim ya tadını bilmiyorum güzel mi:confused:

Canım ben geçen cuma tam 60.0ı gördüm. Pazartesi 200 gram almıştım. Haftaicinde birtakım gereksiz yediğim şeyler oldu ama bu akşam tam manasıyla çıldırdım. Bu hafta muhakkak 59u görmek için var gücümle savaşıcam.
ha bi de onu ye tam olsun :KK70:

Menümü yazayım
Sabah
Tavada çok az sıvı yağla bir yumurta
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Ihlamur

Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt

Ara
Bir tane orta boy muz
Ballı tarçınlı zencefilli zerdeçallı ve limonlu su

Akşam
Altı tane köfte
Domates çorbası
Salata

Su 2.5 litre spor yok adımları sonra paylaşacam

@Zipzip- @Cordelia Kinoalihatun Kinoalihatun

Menüm 11 Şubat 2022
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 domates
1 dilim ekmek

İftar

1 tavuk pirzola derisiz
1 dilim ekmek
Turp ve havuç salatası

Ara
1 avuç leblebi
1 adet maximus çikolata 36 gram
1 sütlü Nescafe

@Zipzip- Kinoalihatun Kinoalihatun
Afiyet olsun canlarım😘

Ya hirslanan kadınlara bayılıyorum keşke ben de birine hirslansam. Yok ama biri sana rakip olucam derse ben büzülüp vazgeçiyorum. Onun için ortak istemedim mesela bugün. Kaptanlık da istemiyorum artık
Çok pis hırslanıyorum valla ben ama işte emzirme olunca sönüveriyor benim ki de. Hatta kaynanam diyor ki bu gögüsker eski göğüsler değil diyor Bayaa sönmüş diyor :KK48: bu bile psikolojik olarak etkiliyor beni ama 4.5 yıl önceki hataları yapmıyacam asla

Çok pis hırslanıyorum valla ben ama işte emzirme olunca sönüveriyor benim ki de. Hatta kaynanam diyor ki bu gögüsker eski göğüsler değil diyor Bayaa sönmüş diyor :KK48: bu bile psikolojik olarak etkiliyor beni ama 4.5 yıl önceki hataları yapmıyacam asla
Emzirmen bitince derhal estetik öneririm. Kaynanana sorarsın bu yeni göğüslerim nasıl diye 🤣🤣 bende hırs sıfır
benim de bugün çok karbo oldu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benimki akşam vakti olunca fena şişirdi yoksa gündüz mantıklı yemiştim

Emzirmen bitince derhal estetik öneririm. Kaynanana sorarsın bu yeni göğüslerim nasıl diye 🤣🤣 bende hırs sıfır

Benimki akşam vakti olunca fena şişirdi yoksa gündüz mantıklı yemiştim
Ahh Ahh keşke hep önümü kesiyorlar valla başım belada bu gögüslerle hayır bekarken yok olan şeyler evlendikten sonra nasıl 5 katına çıkabilir 😁😁bu küçücük bedene bunlar nasıl olabilir kafa de deli sorular :deli:

Bacım sen neden kanayan yaramı açtın şimdi😆

Ahh Ahh keşke hep önümü kesiyorlar valla başım belada bu gögüslerle hayır bekarken yok olan şeyler evlendikten sonra nasıl 5 katına çıkabilir 😁😁bu küçücük bedene bunlar nasıl olabilir kafa de deli sorular :deli:

Bacım sen neden kanayan yaramı açtın şimdi😆
Kuzum benim eşim de istemedi ne gerek var diyip durdu. Gittim randevuyu aldım kredimi çektim yaptırdım. Kesinlikle öneriyorum kendim için yaptığım en doğru şey oldu. Sana da laf söylemelerine müsaade etme sen çok önemlisin💜💜💜💜💜

Kuzum benim eşim de istemedi ne gerek var diyip durdu. Gittim randevuyu aldım kredimi çektim yaptırdım. Kesinlikle öneriyorum kendim için yaptığım en doğru şey oldu. Sana da laf söylemelerine müsaade etme sen çok önemlisin💜💜💜💜💜
Gogus kucultme mi oldun canim? Ben de gogus buyutme istiyorum. 2 cocuk emdiktem sonra kuculdu giguslerim ya saka gibi. Ama cok korkuyorum operasyondan.

Back
X