Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağ ol bitanem.
Perşembe günü rüzgarlı ve soğuktu. Hava almak için dışarı çıktım üşütmüşüm muhtemelen. Koku ve tat kaybı olmadığı için içim rahat. İlaçlarım da var. Ayakta geçiriyorum şimdilik.
Geçmiş olsun, yorma kendini zorlama:KK5:

Sağ ol bitanem.
Perşembe günü rüzgarlı ve soğuktu. Hava almak için dışarı çıktım üşütmüşüm muhtemelen. Koku ve tat kaybı olmadığı için içim rahat. İlaçlarım da var. Ayakta geçiriyorum şimdilik.
geçmiş olsun canım.

20 urune 26 euro odedim 400 tl ediyo ama oyle bakmamak gerek aslinda
Buranin asgari ucreti 1600 euro oyle hesaplamak lazim
Asgari ucret 1600 tl oldugunu dusun 26 tl odemis oluyosun.
bizdeki asgari ücretin 5 katı nerdeyse :işsiz::işsiz::işsiz: ama piyasa fiyatları uçtu. normal zam, normal artışlar değil bunlar. Allah yardımcımız olsun 🙏🙏🙏

Selam kızlar. İşlerim bitmiyordu, güya çocuğu ananesine götürdüm bugün hem işlerimi halledeyim, hem dinleneyim diye. Daha bu saatten sonra temizlik yapacağım :olamaz: bu arada ben yemek yemeyi unuttum ya. Bugün tek öğün olacak mecbur
bu saatten sonra temizlik zor olur canım.

Selam kızlar. İşlerim bitmiyordu, güya çocuğu ananesine götürdüm bugün hem işlerimi halledeyim, hem dinleneyim diye. Daha bu saatten sonra temizlik yapacağım :olamaz: bu arada ben yemek yemeyi unuttum ya. Bugün tek öğün olacak mecbur
Yemek yemeyi unuttuğum günler gelecek mi acaba 😂

kimyaptılanbunu.webp

bu saatten sonra temizlik zor olur canım.
Kuzum dün yaptım aslında, sadece oturma odam ve mutfağım kalmıştı. Az bi soluklanayım da yarım saate süpürür silerim. Süpürge için geç olmasın derdindeyim. Sonra açarım bi dizi, usul usul silerim mutfak dolaplarını 😀

Yemek yemeyi unuttuğum günler gelecek mi acaba 😂
Kuzum benimde işten yeminle, kendime bir bardak sallama çay yapayım dedim, eve yeni girdim sabahtan beri. Mutfağa girince aklıma geldi😂 Sende meşgul et kendini bişeylerle, dışardan yemek yok diye beynime kodlanmış zaten. Kaç tane restoranın yanından geçtim Allah bilir, aklıma bile gelmedi açlık

Bir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.
Az önce kendim yaptım kalanını eşime biraktim. Üç kişiye yetiyor bu tarif.
Boleynkizi yapmış ve mesaj atmış bana. Bir sürü dua ediyor yavrum. :oops:
Yaptıktan sonra dönüş yaparsan sevinirim. Malzemeler inşallah vardır.
Bende de malzemeler var. Deneyeceğim akşam mutlaka

Back
X