- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Ben de çok severim.küçük acı biberlerden 4 kavanoz tursu kurdum.sadece kendim yiyorum.kimse acı sevmiyorBen ağlardım. Acıyı çok severim. Acı olmayan biberi yemem.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok severim.küçük acı biberlerden 4 kavanoz tursu kurdum.sadece kendim yiyorum.kimse acı sevmiyorBen ağlardım. Acıyı çok severim. Acı olmayan biberi yemem.![]()
Geçmiş olsun, yorma kendini zorlamaSağ ol bitanem.
Perşembe günü rüzgarlı ve soğuktu. Hava almak için dışarı çıktım üşütmüşüm muhtemelen. Koku ve tat kaybı olmadığı için içim rahat. İlaçlarım da var. Ayakta geçiriyorum şimdilik.
geçmiş olsun canım.Sağ ol bitanem.
Perşembe günü rüzgarlı ve soğuktu. Hava almak için dışarı çıktım üşütmüşüm muhtemelen. Koku ve tat kaybı olmadığı için içim rahat. İlaçlarım da var. Ayakta geçiriyorum şimdilik.
20 urune 26 euro odedim 400 tl ediyo ama oyle bakmamak gerek aslindaTürk lirasıyla ne kadar tuttu canım merak ettim?![]()
bizdeki asgari ücretin 5 katı nerdeyse20 urune 26 euro odedim 400 tl ediyo ama oyle bakmamak gerek aslinda
Buranin asgari ucreti 1600 euro oyle hesaplamak lazim
Asgari ucret 1600 tl oldugunu dusun 26 tl odemis oluyosun.
Tam tlnin 5 kati ama oyle bakmamak gerek istebizdeki asgari ücretin 5 katı nerdeyseama piyasa fiyatları uçtu. normal zam, normal artışlar değil bunlar. Allah yardımcımız olsun
![]()
hangi ülkedesin canım?Tam tlnin 5 kati ama oyle bakmamak gerek iste
Yinede turkiye cok pahali tabikide
bu saatten sonra temizlik zor olur canım.Selam kızlar. İşlerim bitmiyordu, güya çocuğu ananesine götürdüm bugün hem işlerimi halledeyim, hem dinleneyim diye. Daha bu saatten sonra temizlik yapacağımbu arada ben yemek yemeyi unuttum ya. Bugün tek öğün olacak mecbur
Yemek yemeyi unuttuğum günler gelecek mi acabaSelam kızlar. İşlerim bitmiyordu, güya çocuğu ananesine götürdüm bugün hem işlerimi halledeyim, hem dinleneyim diye. Daha bu saatten sonra temizlik yapacağımbu arada ben yemek yemeyi unuttum ya. Bugün tek öğün olacak mecbur
Kuzum dün yaptım aslında, sadece oturma odam ve mutfağım kalmıştı. Az bi soluklanayım da yarım saate süpürür silerim. Süpürge için geç olmasın derdindeyim. Sonra açarım bi dizi, usul usul silerim mutfak dolaplarınıbu saatten sonra temizlik zor olur canım.
Kuzum benimde işten yeminle, kendime bir bardak sallama çay yapayım dedim, eve yeni girdim sabahtan beri. Mutfağa girince aklıma geldiYemek yemeyi unuttuğum günler gelecek mi acaba![]()
Bu ne yahu bütün kızlar dökülüyor. İmkanım olsa da enerjimin yarısını size verebilsemBenim de hiç geçmeyen bir uyku halim var. Geceleri kalitesiz uyuyorum uyku apnesi var sanırım, sabah kaçta kalkarsam kalkayım dinlenmiş olmuyorum
Bende de malzemeler var. Deneyeceğim akşam mutlakaBir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.
Az önce kendim yaptım kalanını eşime biraktim. Üç kişiye yetiyor bu tarif.
Boleynkizi yapmış ve mesaj atmış bana. Bir sürü dua ediyor yavrum.
Yaptıktan sonra dönüş yaparsan sevinirim. Malzemeler inşallah vardır.
Belcikahangi ülkedesin canım?
öksürük kaldı bende bi onun hariciyi iyiyim şükür
Çukurören biberi gönderiyim sanaBen ağlardım. Acıyı çok severim. Acı olmayan biberi yemem.![]()
Canım burda asgari ücret 4.250 lira. 1.600 ün 2,65 katı. 26 liradan hesaplarsan 69 lira hesap çıkıyor. Oysa ki 500 liradan aşağı çıkamayız dükkandan… poffTam tlnin 5 kati ama oyle bakmamak gerek iste
Yinede turkiye cok pahali tabikide