- 8 Eylül 2016
- 103.346
- 438.238
- 898
- 36
Günaydın kaptanim ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanim ❤
Günaydin![]()
Günaydın mutlu pazarlar![]()
Günaydın kızlar![]()
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn mutlu pazarlar canlar ballar![]()
Neyiniz var canimGünaydın kızlar iyi pazarlar
Kovitden şüpheleniyoruz bugün test yapmaya gidecez eşimle
Günaydın canim sonuçlariniz negatif cikar inşallahGünaydın kızlar iyi pazarlar
Kovitden şüpheleniyoruz bugün test yapmaya gidecez eşimle
Insallah darisi basimSagol canim
Odem yapiyo deme sakin uzulurum
Gider insallah canim 3 kilo kalmis
Ben 74le basladim![]()
Sagol canim. GunaydinAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤Sagol canim. Gunaydin️
Canım fazla nişasta içerdiği için karbonhidrat oranı yüksek. Ama çok da sağlıklı. Dikkatli tüketilmeli. Patates gibi düşünSagol canim
Odem yapiyo deme sakin uzulurum
Gider insallah canim 3 kilo kalmis
Ben 74le basladim![]()
bende kuru öksürük var öksürünce göğsüm agrıyor. ben geçen hafta üşüyorfum kaslarım agrıyordu, başım agrıyordu gün ishal geçirdim ama ben normal üşütme sandım. dünde eşim aynı belir4ileei verince şüphelendik benim işk defa öksürüğüm böyl3 uzayınca cuma gününden beri şüpheleniyorum eşimde aynı belirtileri verince şüphelendimNeyiniz var canim
çok t3şekkür ederim cnmGünaydın canim sonuçlariniz negatif cikar inşallah
Belirtileriniz neler bizide haberdar et sonuclar çıkınca![]()
Bende de afedersin ishal ve cilt dokuntusu var sebebsiz ben de supheleniyorumbende kuru öksürük var öksürünce göğsüm agrıyor. ben geçen hafta üşüyorfum kaslarım agrıyordu, başım agrıyordu gün ishal geçirdim ama ben normal üşütme sandım. dünde eşim aynı belir4ileei verince şüphelendik benim işk defa öksürüğüm böyl3 uzayınca cuma gününden beri şüpheleniyorum eşimde aynı belirtileri verince şüphelendim
Elhamdulillah daha iyi ablacım hamdolsunTeşekkür ederim bitanem aynı dilek temennilerleannenin son durumu nasıl
![]()
Hayirli sabahlar canim❤Hayırlı sabahlar![]()
Herkesde farkli belirtiler oluyor canim en sonçok t3şekkür ederim cnmugurbocuuu mesajına yanıt olarak belirtileri yazdım. daha önce geçiren varsa yorum yababilirse çok mutlu olurum
Gecmis olsun canimBende de afedersin ishal ve cilt dokuntusu var sebebsiz ben de supheleniyorum
inş değildir mesela eşim sigara içen biri içemediğini söylüyor rahatsız oluyor bakalım artıkBende de afedersin ishal ve cilt dokuntusu var sebebsiz ben de supheleniyorum
Oda geçer insallah canim buna şükürÖksürük dışında bir şikayeti yok kaptanım binada şükür diyelim![]()
Ameliyat ağrıları geçti ayaklarım agrimiyor diyor valla covid geldi ağrılar gitti bende anlamadımOda geçer insallah canim buna şükür![]()
Çok şükür canım.Allah sağlık afiyet versin. Senin işler nasıl canım?Elhamdulillah daha iyi ablacım hamdolsun![]()