Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neyiniz var canim
bende kuru öksürük var öksürünce göğsüm agrıyor. ben geçen hafta üşüyorfum kaslarım agrıyordu, başım agrıyordu gün ishal geçirdim ama ben normal üşütme sandım. dünde eşim aynı belir4ileei verince şüphelendik benim işk defa öksürüğüm böyl3 uzayınca cuma gününden beri şüpheleniyorum eşimde aynı belirtileri verince şüphelendim

Günaydın canim sonuçlariniz negatif cikar inşallah🙏
Belirtileriniz neler bizide haberdar et sonuclar çıkınca 🤗🤗
çok t3şekkür ederim cnm ugurbocuuu ugurbocuuu mesajına yanıt olarak belirtileri yazdım. daha önce geçiren varsa yorum yababilirse çok mutlu olurum

bende kuru öksürük var öksürünce göğsüm agrıyor. ben geçen hafta üşüyorfum kaslarım agrıyordu, başım agrıyordu gün ishal geçirdim ama ben normal üşütme sandım. dünde eşim aynı belir4ileei verince şüphelendik benim işk defa öksürüğüm böyl3 uzayınca cuma gününden beri şüpheleniyorum eşimde aynı belirtileri verince şüphelendim
Bende de afedersin ishal ve cilt dokuntusu var sebebsiz ben de supheleniyorum

Hayırlı sabahlar 💐
Hayirli sabahlar canim❤
çok t3şekkür ederim cnm ugurbocuuu ugurbocuuu mesajına yanıt olarak belirtileri yazdım. daha önce geçiren varsa yorum yababilirse çok mutlu olurum
Herkesde farkli belirtiler oluyor canim en son Cordelia Cordelia ve 60kiloyum 60kiloyum gecirdiler😔
Bende de afedersin ishal ve cilt dokuntusu var sebebsiz ben de supheleniyorum
Gecmis olsun canim :(

Back
X