- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.597
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın migi can.Yine beklerim
Evet çukurören biberleri çok ünlü öyle acı ki kuru kırmızı biber yemeklere kullanıyorlar tat lezzetli olur
Yine ugradiginda al mutlaka![]()
herkeste ayrı galiba testimizi verdik 6,7 gibi çıkar sonuç bakalımgeçmiş olsun canım. başta zonklama ve ağrı, vücutta ağırlık, bel ve bacaklarda ağrı, halsizlik ve mide bulantısı... ben de böyle başladı. iki gün sonra da boğaz ağrısı ve kuru öksürük eklendi. sonra da boğazda akıntı.
kiminde öksürük ve boğaz ağrısı baştan oluyor.
Günaydin kralin kızıGünaydın migi can.
Günaydın kaptanım. Ben çalıştım biraz. hemen göstereyim;Cordelia
@pastel34
@fesang
@DeryaOnDiet
@mavilimYesilim
@dolunaydagel
Hallederiz
@Aomine Daiki
Çok iyi gidiyoruz canlarım.Bu gün pazar diye bozmayalım lütfen diyetlerimizi.sularımız içilsin sporlar yapılsın ki yaglar akıp gitsin çıtır bayanlar olarak yaza giriş yapalım.![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarrrr![]()
Günaydın canım o kadar pişiden sonra normal
Sanki bilerek acidan yakmak istemis gibisinDün çigköftenin içinde felaket acı biber kpyup kaynanama ve kayınpederime görümceme yedirmiş miyimzor bitirdiler
Eşimde bana kızıyo naptin sen dedi
Ne bilim ben seviyolar dedim![]()
Çigköfte aci degil hiç yok yok kızım da yediSanki bilerek acidan yakmak istemis gibisin![]()
He he sarmaları ye sonra açım deYok bira diri kalmıştıaq aq ölüyorum
Çiğköfte yi senmi yaptın bende çok severimÇigköfte aci degil hiç yok yok kızım da yedi
Bende aciyı çok seviyorlar diye aci biber koydum
Valla yüzleri kıpkırmızı oldular nasıl acı bu ya dedilereşim de naptin dedi ne bilim ben dedim
![]()
Karantinan bitti değil mi canımgeçmiş olsun canım. başta zonklama ve ağrı, vücutta ağırlık, bel ve bacaklarda ağrı, halsizlik ve mide bulantısı... ben de böyle başladı. iki gün sonra da boğaz ağrısı ve kuru öksürük eklendi. sonra da boğazda akıntı.
kiminde öksürük ve boğaz ağrısı baştan oluyor.
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Kovitden şüpheleniyoruz bugün test yapmaya gidecez eşimle
Günaydın kaptanım. Ben çalıştım biraz. hemen göstereyim;
Eki Görüntüle 3005470
Şu 1,
Eki Görüntüle 3005471
Şu 2. Şimdi biraz soluklanayım da kahvaltımı yapayım![]()
Cordelia
çoknteşekkür ederim cnm inş negatiftirGünaydın canin. İnşallah negatiftir. Pozitifse saglikla iyilesin inşallah.![]()
İnşallah canımYine beklerim
Evet çukurören biberleri çok ünlü öyle acı ki kuru kırmızı biber yemeklere kullanıyorlar tat lezzetli olur
Yine ugradiginda al mutlaka![]()
Günaydın kaptanım. Ben çalıştım biraz. hemen göstereyim;
Eki Görüntüle 3005470
Şu 1,
Şu 2. Şimdi biraz soluklanayım da kahvaltımı yapayım![]()
Cordelia
Evet ben yaptımÇiğköfte yi senmi yaptın bende çok severim