- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36

Takımda emziren Anne varmi
Merhaba canım benim bebeğim de 10 aylık oldu ve kasımdan beri takimdayim 10 kilo verdim

Kızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor![]()
Sanırım bende olsam aynı vicdan azabını çekerdim. Seni rahatlatır mi bilmem ama hayatta bazen karşımıza seçimler çıkar ve irademiz devreye girer sonuçta sen sadece vesile olmuşsun kimse kimseyi zorla evlendiremez değil mi ? Sen onlar için dua et ama bu işin sendeki sorumluluğu yok çünkü sadece tanıştırdın ve gerisine karışmadin. Kendini yıpratma lütfen

Yavruna şifa ve iyilik dilerim kuzumGozune metal parcasi yapismis acil cikarilmasi gerek