Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

pastelfit pastelfit kuzum ne güzel bir merhamet okyanusu olmuş kalbin 🥰♥️ küçük kediyi bulmuşsun ve evini açmışsın , o masum hürmetine sana da hep güzel kapılar açılsın ❤️ içim ısındı okuyunca seni 🥰

Elhan Elhan canım inşallah daha iyisindir ❤️ pozitif enerjin ile covidi def edeceğini biliyorum zaten 😌🥰

Cordelia Cordelia kuzum saçının rengi çok güzel olmuş 🤗 güzel günlerde kullan ❤️

Takımda emziren Anne varmi

Merhaba canım benim bebeğim de 10 aylık oldu ve kasımdan beri takimdayim 10 kilo verdim 🥰

Kızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor 😔😢

Sanırım bende olsam aynı vicdan azabını çekerdim. Seni rahatlatır mi bilmem ama hayatta bazen karşımıza seçimler çıkar ve irademiz devreye girer sonuçta sen sadece vesile olmuşsun kimse kimseyi zorla evlendiremez değil mi ? Sen onlar için dua et ama bu işin sendeki sorumluluğu yok çünkü sadece tanıştırdın ve gerisine karışmadin. Kendini yıpratma lütfen 😌♥️

Gozune metal parcasi yapismis acil cikarilmasi gerek
Yavruna şifa ve iyilik dilerim kuzum ♥️ tertemiz bir şekilde operasyonu olsun ve sağlığına kavuşsun kuzucuk ❤️

pastelfit pastelfit kuzum ne güzel bir merhamet okyanusu olmuş kalbin 🥰♥️ küçük kediyi bulmuşsun ve evini açmışsın , o masum hürmetine sana da hep güzel kapılar açılsın ❤️ içim ısındı okuyunca seni 🥰

Elhan Elhan canım inşallah daha iyisindir ❤️ pozitif enerjin ile covidi def edeceğini biliyorum zaten 😌🥰

Cordelia Cordelia kuzum saçının rengi çok güzel olmuş 🤗 güzel günlerde kullan ❤️

Merhaba canım benim bebeğim de 10 aylık oldu ve kasımdan beri takimdayim 10 kilo verdim 🥰

Sanırım bende olsam aynı vicdan azabını çekerdim. Seni rahatlatır mi bilmem ama hayatta bazen karşımıza seçimler çıkar ve irademiz devreye girer sonuçta sen sadece vesile olmuşsun kimse kimseyi zorla evlendiremez değil mi ? Sen onlar için dua et ama bu işin sendeki sorumluluğu yok çünkü sadece tanıştırdın ve gerisine karışmadin. Kendini yıpratma lütfen 😌♥️

Yavruna şifa ve iyilik dilerim kuzum ♥️ tertemiz bir şekilde operasyonu olsun ve sağlığına kavuşsun kuzucuk ❤️
Teşekkür ederim canım sağolasın 💙❤️ Gerçekten böyle tesellilere ihtiyacım vardı. Çok haklısın dua ediyorum. Sadaka bile veriyorum onlar için. Rabbim kimseyi evinde mutsuz eylemesin

Günaydın ablacim hosgeldin❤
Geçmiş olsun tekrardan

5 li rakamlara hosgeldin ablacim 😍😍😍
Günaydın kuzum hoş buldım sağol,çok teşekkğrler :KK200:
Hep bunda kalsın da bişey dikaktimi çekiyor 10 gündür flan gün içinde önceden 62 seviyelerede çıkıyordu şimdi olmuyor çıkmıyor herhalde düzene giriyor yavaştan.

Teşekkür ederim canım sağolasın 💙❤️ Gerçekten böyle tesellilere ihtiyacım vardı. Çok haklısın dua ediyorum. Sadaka bile veriyorum onlar için. Rabbim kimseyi evinde mutsuz eylemesin
Amin kuzum ♥️ sen içini ferah tut ve kendini sakın suçlama . Bir vesile ile tanışıp evleneceklermiş demek ki

Canım kaptanım nasılsın 🥰
Iyiyim canim sen nasilsin❤
Günaydın kuzum hoş buldım sağol,çok teşekkğrler :KK200:
Hep bunda kalsın da bişey dikaktimi çekiyor 10 gündür flan gün içinde önceden 62 seviyelerede çıkıyordu şimdi olmuyor çıkmıyor herhalde düzene giriyor yavaştan.
Gun icindeki kilonu hic dusunme ablacim cunku suyu cok icsen direk +2 sin wc ye gitmedigin sürece arti olarak gorursun 🤗

Teşekkür ederim canım. Testim pozitif çıktı biraz hastayım. Geçecek inşallah. :KK60:
Hocam çok geçm,şler olsun şimdi gördüm nasılsın iyimisin ne oldu sana öyle atlatacaksın bunuda sen güçlü br kadınsın.
Sdece gidana filan çok dikakt et olurmu,geçecek buda eşin nasıl ondada varmı tekrarda çok geçm,şler olsun :KK74:

Iyiyim canim sen nasilsin❤

Gun icindeki kilonu hic dusunme ablacim cunku suyu cok icsen direk +2 sin wc ye gitmedigin sürece arti olarak gorursun 🤗
Onu düşünmüyorum hiç günde 2 litreye yakın suyu içiyorum,beslenmeyede dikakt ediyorum zaten gerçi valide bizdeyken arada kaçırdım telafisini yaptım sonra.:KK200:

💕pazartesi menusu💕

➡️ 7.45 tryagda yumurta,2 siyah zeytin ,2 dilim peynir , 3 dilim ekmek
➡️10.15 1 bardak sicak cikolata
➡️13.45 bir porsiyon iskender
➡️18.00 1 avuc leblebi uzum findik,kucuk cikolata
su 1lt
spor yok
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim❤
Aksam yemegi neden yemedin ki
Suyuda artir mutlaka 🤗🤗
🌿🌱günaydın herkese🌱🌿
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar, sabah 2 mil Leslie yaptım bugün itibariyle başlarım menü yazmaya 🌸
Günaydın canim ❤

Afiyet olsun canım ❤️

Yaa Allah razı olsun ablacım bırakmadın barınakta 😍😍😍

Canım bence uzaklaşma
Kac kilo art gelirsen gel önemli değil
7 li rakamlara çok yakınsın uzaklaşirsan toparlaman zor olur
Menülerini artir Ama sağlıklı şeyler yersen çok kilo almazsın

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️
Nasıl bırakayım, zaten belediyeye götürdüğüme pişman oldum. O vicdan azabıyla duramam ki😔
Amaaan uyuyamıyorum bir türlü sabah 7de kalkıcam ☹️ iyi geceler tekrardan herkese
Hayatım beni uyku tutmadığında yatakta instagramı açıyorum. Sola kaydır yukarı kaydır derken hop düşüyo gözlerim 😅
Sagol cnm
Gozune metal parcasi yapismis acil cikarilmasi gerek
Canım bugün nedir durumunuz? 🙏
Demek sonunda buldun minigi :dua:
Bu zamana kadar yaşamış maşallah güçlü bir bünyesi var. Çok sevindim pastelim.
Güçlü garibim, çok çekti çok. Tek istediği sevgi, hiç bişey yemedi içmedi daha.
Eline emeğine sağlık canım😘

Rabbim yardımcınız olsun.canım.

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım😍😘

Afiyet olsun canım sporda var 😍😘

Ayağına sağlık z😍😘

Afiyet olsun canım😍😘

Günaydın kaptanım😍😘
Teşekkür ederim canım. Spor var olmamı, aslında bu hafta spor 1.si olmak istiyordum kaptanım. Fakat önce halsizlik şimdi de yavru kedi , biraz zor. Ekstra bişeyler yapamadım🥰
Kızlar dün halsizlik ve yorgunluk vardı gelemedim.hala kollarım ağrıyor
Geçmiş olsun canım, herkesde aynı belirtiler. Hatırlamışken vitamin içeyim
Cordelia Cordelia 😍
pastelfit pastelfit 😍
@fesang 😍
@DeryaOnDiet 😍
@DombiliKus 😍
@mavilimYesilim 😍
@Lavinia_98 😍
Aomine Daiki Aomine Daiki 😍
Canlarım cumaya az kaldı.Sporlar ve adımları ihmal etmeyelim.suyumuzu içelim.diyetlerimize sadık kalalım💕
Hepinize iyi bir gün dilerim.😍
İnşallah güzel eksiler gelecek💪

Back
X