Saol canım beklemedeyim doktora gideceğimGünaydın canım? Nasıl oldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım beklemedeyim doktora gideceğimGünaydın canım? Nasıl oldun?
Cok geçmiş olsun canimBugün halsizim urtikerim geçmedi hala neden olduğunu da anlayamadım bisey alerji yapti ama bilemiyorum sürekli kabarıp kızarıp duruyor vücudum öğleden sonra doktora gideceğim
Canım çok geçmiş olsun. Sıkıntısız gelsin geçsin inşallahKizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim
Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
Aaa canım hayırlı olsun. Bu şekersiz 21 gün yapmak inşallah bana da nasip olur.pastelfit hatirlat demistin ya Şekersiz 21 gün başladı bugün. Gazam mubarek ola. Allahim tamamlamayi nasip etsin
![]()
Geçmiş olsun. Amin canım.Biz de eşimle test vermeye gittik. Rahatsızlıklarıma yenileri eklendi. Allah bütün hastalara şifa versin![]()
Gecmis olsun canim sonucu yazarsin bizedeBiz de eşimle test vermeye gittik. Rahatsızlıklarıma yenileri eklendi. Allah bütün hastalara şifa versin![]()
Kordişim gece uyutmayan değişik ağrılar hissettim. Dün çok iyiydim tekrar başa sardı sankiElhan bugün nasılsın canım?
Geçmiş olsun canım.Biz de eşimle test vermeye gittik. Rahatsızlıklarıma yenileri eklendi. Allah bütün hastalara şifa versin![]()
Sağol Elhan abla. Sen nasıl oldun daha iyisindir inşallahGeçmiş olsun canım.![]()
Geçmiş olsun canım.Küçük oğlum ateslenmis okuldan aldım simdi
Sag ol bitanem. İyiydim ama bugün tekrar yatağa attı beni.Sağol Elhan abla. Sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah
Canım bir an iyi hissediyorsun iyileştim sanıyorsun sonra bir daha çok kötü oluyorsun. Çok geçmiş olsun canım İnşallah geçecek vitamin al bol bol. Bir de ağrı kesici içebilirsin canım iyi geliyor bana iyi gelmişti Ben parol içtim. Sen sana hangi ağrı kesici uygunsa onu içebilirsin.Kordişim gece uyutmayan değişik ağrılar hissettim. Dün çok iyiydim tekrar başa sardı sanki![]()
Cook guzel olmusTeşekkürler canım.Valla kuaför rengi. Bu. 7.0 kumral istedim.
Hakmar benim burada yok canim.İndirim görünce ben :) Hakmar'da 3lü yulaf bar 10 liraydı kızlar almak isteyen varsa aklınızda olsun
Dun isimi cok gec bitirdim. Laptopu kapattigimda saat 20diCordelia
pastelfit
fesang
DeryaOnDiet
@DombiliKus
@mavilimYesilim
@Lavinia_98
@Aomine Daiki
Canlarım cumaya az kaldı.Sporlar ve adımları ihmal etmeyelim.suyumuzu içelim.diyetlerimize sadık kalalım
Hepinize iyi bir gün dilerim.![]()