Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım iyi olsan da kalkma dinlenmeye devam et. Ne biçim bi hastalıkmış bu böyle. İnşallah bir an önce geçer😔
Sağ ol bitanem. Kovid yok diyenlere bagirasim geliyor. Hastalığın etkisi görüldüğü anda her bir hucren ağrıyı yaşıyor. Bir an önce günlerin geçmesini bekliyorum.

Canım bir an iyi hissediyorsun iyileştim sanıyorsun sonra bir daha çok kötü oluyorsun. Çok geçmiş olsun canım İnşallah geçecek vitamin al bol bol. Bir de ağrı kesici içebilirsin canım iyi geliyor bana iyi gelmişti Ben parol içtim. Sen sana hangi ağrı kesici uygunsa onu içebilirsin.
Dediğin gibi canım günü gününü tutmuyor. Sanki ağrılar gün geçtikçe daha da uzun sürüyor. Dinlene dinlene dövüyor bu mikrop beni :KK61:Antibiyotik vitamin C ve D devam ediyorum. Ayrıca ıhlamur, limon , zencefilli çay içiyorum. Kim arasa bir tarif veriyor şifa niyetine yapmaya çalışıyoruz ama bir anlık oluyor etkisi.
Ağrı kesici parol içiyorum. Dün gece parol çok fayda etmedi. Voltaren 25' lik hapim vardı aklıma geldi ( romatizma için almıştım ) onu içtim o biraz rahatlatıp uyuttu beni.
Şuram ağrıyor buram ağrıyor demeyi hiç sevmezdim ama korona yazdirtiyor :KK43:

Bende canım inşallah bu akşam 2.grup için niyetleneceğim yitik şifaya. Geçen yıl 3.seviyede bırakmak zorunda kaldım ama çok faydasını gördüm. Şimdi tekrar başlayacağım. Bu akşam 2. Grup başlıyor
Nasıl oluyor hoc bir bilgim yok ya eğer bana da söylersen ben de istiyorum kilo icin felan değil sadece sağlık için istiyorum ayrıca bir grp var mi

Nasıl oluyor hoc bir bilgim yok ya eğer bana da söylersen ben de istiyorum kilo icin felan değil sadece sağlık için istiyorum ayrıca bir grp var mi
Evet canım var. Ahmet apa yı duydunmu bilmiyorum. O yılda 2 kez toplu olarak başlıyor. Ben pko ve prolaktin yüksekliği için başlamıştım ve çok faydasını gördüm bıraktıktan 4 ay sonra tekrar eski halime döndüm tabiki sağlıksız beslenince. Ahmetapa.com siteden bakabilirsin

Günün yeme faslını kapattım

Sabah 11.40

Tam buğday lavaşa dürüm. İçinde süzme peynir, Hindi füme, marul, maydanoz ile.

Ara 15.00

Kırmızı meyveli yulaf bar

Akşam 16.30

1.5 wasa
Sucuklu menemen
2 zeytin yarım dilim süzme peynir

Bissürü bardak şekersiz çay
Su yatana kadar 2 litreyi geçer

Zipzip- Zipzip- Kinoalihatun Kinoalihatun

Sabah 11.40

Ara 15.00

Akşam 16.30

1.5 wasa
Sucuklu menemen

Afiyet olsun canim ❤
3 gündür sabah akşam kahvaltılık yiyorum canım sadece kahvaltı istiyor.
Bizdede bazen surekli kahvalti yeniyor babam cok yemek seciyor 🙈

Dediğin gibi canım günü gününü tutmuyor. Sanki ağrılar gün geçtikçe daha da uzun sürüyor. Dinlene dinlene dövüyor bu mikrop beni :KK61:Antibiyotik vitamin C ve D devam ediyorum. Ayrıca ıhlamur, limon , zencefilli çay içiyorum. Kim arasa bir tarif veriyor şifa niyetine yapmaya çalışıyoruz ama bir anlık oluyor etkisi.
Ağrı kesici parol içiyorum. Dün gece parol çok fayda etmedi. Voltaren 25' lik hapim vardı aklıma geldi ( romatizma için almıştım ) onu içtim o biraz rahatlatıp uyuttu beni.
Şuram ağrıyor buram ağrıyor demeyi hiç sevmezdim ama korona yazdirtiyor :KK43:
Şifalar diliyorum ablacım çok geçmiş olsun❤

Sabah 11.40

Ara 15.00

Akşam 16.30

1.5 wasa
Sucuklu menemen

Afiyet olsun canım 😘

Back
X