Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah12:00
1 kase çorba
1 dilim tb ekmegi
1 tane kürt boregi
Akşam 17:00
1 tabak makarna
Ara
1 dilim ananas
3 tane ekler
1.5 lt su
@Zipzip-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah12:00
1 kase çorba
1 dilim tb ekmegi
1 tane kürt boregi
Akşam 17:00
1 tabak makarna
Ara
1 dilim ananas
3 tane ekler
1.5 lt su
@Zipzip-
Kız ben bile geçtim seni@Cordelia kız beni ikiye katlamissin![]()
En güzelini yapıyorsun bir zamanlar bende öyleydim her şeye salça olan Merve diyordum kendime bebis iyidir herhalde en son 3 hafta önce gördüm iyiydi bu hafta tekrwr gidicem nasipseİyi canım her dakika yazıp milleti bunaltıyorum, sen nasılsın bebiş nasıl?
Ahh ahh ben bu hallere düşecek insanmiydimKız ben bile geçtim seni![]()
Börek var yermisinÇayın yanında?????
Çok az zaman var sırf bu yüzden vazgeçebilirimCanım ne kadar sağlıklı olur bilmem ama 4 kilo verebilirsin bence
Fırsat buldukça gel yine arayı açma. Bebisten de haber ver kaç hafta olduEn güzelini yapıyorsun bir zamanlar bende öyleydim her şeye salça olan Merve diyordum kendime bebis iyidir herhalde en son 3 hafta önce gördüm iyiydi bu hafta tekrwr gidicem nasipse
Cok.buyuk bir iş başarmışsın canim115 kgydum ve insanlarin bakışları bana herşeyi anlatiyorduşimdi herkes biz sana inanmadik ama sen basardin diyor. Bu herşeye değer
rabbim kimseye yasatmasin, benide bir daha o kilolara cikartmasin. İnsan elbet kg alir verir ama obezlik bambaska
İyi geceler kuzum tamamdır canımİyi geceler yarına bol eksiler
Kırmızı takımın güzelleri sabah tartılabilirseniz özelden bana cuma - cumartesi şeklinde kilo bildirimi yapar mısınız lütfen
Yeni hafta çoktan başladı. İşi baştan sıkı tutalım![]()
15+5 oldu canım fırsat buldukça damliyorum her cuma tartilip gelecek oluyorum tartilmayi unutuyorum hepFırsat buldukça gel yine arayı açma. Bebisten de haber ver kaç hafta oldu
Hayır kilo için hiç bir şeyi erteleme. Mutlaka uygun bir kıyafet bulursunBörek var yermisincips cikolata falan işte ne olsun
Çok az zaman var sırf bu yüzden vazgeçebilirimÜst kısmım daha ince elbise güzel olur ama bacaklar ne olcak tam dizde olması lazım öylede zor bulunur kısa olunca şuan hiç hoş bulmam topuklu falan belkı kurtarırım 78 bari olsaydım
![]()
Oooo baya olmuş canım Allah tamamına erdirsin.15+5 oldu canım fırsat buldukça damliyorum her cuma tartilip gelecek oluyorum tartilmayi unutuyorum hep![]()
Oldu oldu bu hafta cinsiyetini öğrenicem nasip olursaOooo baya olmuş canım Allah tamamına erdirsin.
Ayyy çok heyecanlıOldu oldu bu hafta cinsiyetini öğrenicem nasip olursa
Sağlıklı beslenmede kendme güvenemiyorum kiAyyy çok heyecanlıtartıyı düşünme ama yeşil takıma gir istersen sağlıklı beslenme amaçlı
Canım sağlıklı beslenme dediysem azıcık sağlıklı olsun o da biseydir. Ben hamileyken fast food tatlı hamur offf ....Sağlıklı beslenmede kendme güvenemiyorum ki![]()
İnşallah canım inşallahSen onu çoktan yakmışsındır
Teşekkür ederimCok.buyuk bir iş başarmışsın canim
Hosgeldin canim nasilsinSağlıklı beslenmede kendme güvenemiyorum ki![]()
Yarı sağlıklı yarı sağlıksız gidiyorum bakalım kaç kilo oldum hiç bilmiyorumCanım sağlıklı beslenme dediysem azıcık sağlıklı olsun o da biseydir. Ben hamileyken fast food tatlı hamur offf ....![]()