Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi canım her dakika yazıp milleti bunaltıyorum, sen nasılsın bebiş nasıl?
En güzelini yapıyorsun bir zamanlar bende öyleydim her şeye salça olan Merve diyordum kendime bebis iyidir herhalde en son 3 hafta önce gördüm iyiydi bu hafta tekrwr gidicem nasipse

Çayın yanında:KK14:?????
Börek var yermisin😜cips cikolata falan işte ne olsun😋
Canım ne kadar sağlıklı olur bilmem ama 4 kilo verebilirsin bence
Çok az zaman var sırf bu yüzden vazgeçebilirim🤦🏼‍♀️ Üst kısmım daha ince elbise güzel olur ama bacaklar ne olcak tam dizde olması lazım öylede zor bulunur kısa olunca şuan hiç hoş bulmam topuklu falan belkı kurtarırım 78 bari olsaydım 😞

En güzelini yapıyorsun bir zamanlar bende öyleydim her şeye salça olan Merve diyordum kendime bebis iyidir herhalde en son 3 hafta önce gördüm iyiydi bu hafta tekrwr gidicem nasipse
Fırsat buldukça gel yine arayı açma. Bebisten de haber ver kaç hafta oldu

115 kgydum ve insanlarin bakışları bana herşeyi anlatiyordu 😞😢 şimdi herkes biz sana inanmadik ama sen basardin diyor. Bu herşeye değer ❤️ rabbim kimseye yasatmasin, benide bir daha o kilolara cikartmasin. İnsan elbet kg alir verir ama obezlik bambaska
Cok.buyuk bir iş başarmışsın canim

İyi geceler yarına bol eksiler❤️

Kırmızı takımın güzelleri sabah tartılabilirseniz özelden bana cuma - cumartesi şeklinde kilo bildirimi yapar mısınız lütfen❤️

Yeni hafta çoktan başladı. İşi baştan sıkı tutalım😻😻
İyi geceler kuzum tamamdır canım
Bu arada 10000 tamamladım 😘😘

Eklentiler

• 464355B2-C1F4-4C4E-9748-B828826E0C7B.webp
    464355B2-C1F4-4C4E-9748-B828826E0C7B.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 25
Börek var yermisin😜cips cikolata falan işte ne olsun😋

Çok az zaman var sırf bu yüzden vazgeçebilirim🤦🏼‍♀️ Üst kısmım daha ince elbise güzel olur ama bacaklar ne olcak tam dizde olması lazım öylede zor bulunur kısa olunca şuan hiç hoş bulmam topuklu falan belkı kurtarırım 78 bari olsaydım 😞
Hayır kilo için hiç bir şeyi erteleme. Mutlaka uygun bir kıyafet bulursun

Back
X