Canim seni yakından tanımıyorum. Sıkıntıların neler mutlu musun Hayatında eksikliğini hissettiğin bir şey var mı bunlari bilmiyorum.
Yemek yemenin bir hastalık olduğunu biliyorum çünkü bende de var. Kendimden örnekler vereceğim. Bayram bugün doğum günü arkadaşım çağırdı evlilik yıldönümü vs sorunları. Evet bunlar sorun çünkü bu günler pasta tatlı börek yapılan günler. Peki onlar olmadan kutlanamaz mi çok ta güzel kutlanır. Ya da sınavım var dersim var spor yapamam diyet yapamam alakası yok yemek için bahane. Çok vaktin yoksa spor yapmazsın. Benim eşim ile sorunlar oluyor vs. Bunun yemekle ne ilgisi var. Her şeyin yemekle ilgisini koparmak gerek.
Seni tanıdığımdan beri sen de böyle hareket ediyorsun. Hiç kilo vermedin yani verdin ama aldın. Hep bı bahaneyle diyeti bırakıyorsun. Diyelim bir yakinimizi kaybettik buraya gelmeyebilirsin diyeti neden bırakıyorsun. Hayatın kendisi mutluluk aci ve stres. Ve bu hep sürecek. Kilo vermek istiyorsan bunu anlaman gerek. Büyük bir hevesle başlıyorsun bir sure sonra gidiyorsun. Burdan gitmen sorun değil diyeti bırakıyorsun.