Ya ağlamaAlıştığım yerden çıkmak koyuyor beni Allah rızık verir ben 0 dan yaptım tek başıma yine yaparım da evi o kadar benimsemisim mi ağladım bile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ağlamaAlıştığım yerden çıkmak koyuyor beni Allah rızık verir ben 0 dan yaptım tek başıma yine yaparım da evi o kadar benimsemisim mi ağladım bile![]()
Amin amin amin çok aminnnAllah gönlünüze ve bütçenize uygun güzel bir ev bulmayı nasip etsin. Bir de vicdanlı ev sahibi![]()
Aaaa benim en çok yaptığım çorba, bizim tarhanamız mükemmel olur. Başka tarhana yemem amaÇorba zaten sevmiyorum, tarhanayı daha da sevmiyorum. Ya da güzel olanına denk gelmedim bilemedim
Ben dd 1 karabuğday patlağı 4 dal rokaÇok acıktım elma yedim.![]()
Yanında yığırt ye demiştim , en azından ceviz yeseydin, anca öyle tok tutarİnşallah aciktirmaz
Olmadı gider yatarım tatlım![]()
Çok kötü yazık olmuşÖfffff bu kadar çok alıntı yapmayın yaw başım döndüothers'i izlemedim ama ne yazık ki sonunu öğrendim halbuki tam benlik bir atmosferi var filmin.
Geçmişten zar zor geldim, şimdi geleceğe yetişemiyorumGeçmişte mi kaldı aşkitom![]()
Tam olarak o tarz bir film arıyorum. Vahşetli kanlı şeyleri çok sevmiyorum. Sadece gersin hem konusu hem ortamı. Biraz da eski dönemde olsunAaaa benim en çok yaptığım çorba, bizim tarhanamız mükemmel olur. Başka tarhana yemem ama
Ben dd 1 karabuğday patlağı 4 dal roka
Yanında yığırt ye demiştim , en azından ceviz yeseydin, anca öyle tok tutar
Çok kötü yazık olmuş
Geçmişten zar zor geldim, şimdi geleceğe yetişemiyorum
Az önce instada vişneli turtanin yapılışını başından sonuna kadar izledim büyük bir suçluluk duygusu içindeEvet bana Kıbrıs tatlısı lazım şu an![]()
Biricikim ben her akşam Arap pilavlarından başlıyorum yemek fotosu videosu bakmaya. Tatlı bir işkenceAz önce instada vişneli turtanin yapılışını başından sonuna kadar izledim büyük bir suçluluk duygusu içindeizlerken kilo almamisimdir inşallah
Bu akşam nelerle sinaniyoruz bilmiyorum ki![]()
Korku sevmiyorsun. Gerilim istiyorsun öyle miTam olarak o tarz bir film arıyorum. Vahşetli kanlı şeyleri çok sevmiyorum. Sadece gersin hem konusu hem ortamı. Biraz da eski dönemde olsun![]()
Ben gün içinde ne tatlılar ne hamur işleri videoları izliyorum bir bilsen resmen nefsime işkence ediyorum.Az önce instada vişneli turtanin yapılışını başından sonuna kadar izledim büyük bir suçluluk duygusu içindeizlerken kilo almamisimdir inşallah
Bu akşam nelerle sinaniyoruz bilmiyorum ki![]()
Afiyet olsun canımAaaa benim en çok yaptığım çorba, bizim tarhanamız mükemmel olur. Başka tarhana yemem ama
Ben dd 1 karabuğday patlağı 4 dal roka
Yanında yığırt ye demiştim , en azından ceviz yeseydin, anca öyle tok tutar
Çok kötü yazık olmuş
Geçmişten zar zor geldim, şimdi geleceğe yetişemiyorum
Ama çok güzel yapıyorlar saracim bakmadan edemiyoruz bile bile işkence bizimkiBen gün içinde ne tatlılar ne hamur işleri videoları izliyorum bir bilsen resmen nefsime işkence ediyorum.![]()
Yoğurt dedim , ceviz demedim.Afiyet olsun canımsebze yediğim zaman illa açlık oluyor. Protein alsaydım biraz.
yarin salatama bolca katayim bari... Yoğurt , ceviz ye dediğini görmedim bitanem ya hiç aklıma gelmedi onlar dediğin doğru aslında.
![]()
Pastelfit bak alintida ceviz de varYanında yığırt ye demiştim , en azından ceviz yeseydin, anca öyle tok tutar
inşallah canım. her yerin tok olmuyor. kullandığı un güzel olmuyor. bazıları da beyaz unla yapıyor. benim bu ikisi de köy unu kullanıyor, tam buğday. çok lezzetli ve tok ekmekler oluyor. 1 dilimi yetiyor. hele bir kızart da görBen de bir kere almıştım ama çok güzel değildi. Yeni bir fırın bulduk ordan denemek istiyorum inşallah güzeldir
doğrudur. benim ki de güzel kızartıyor canım. ben de çok memnunum. yaklaşık 6,5-7 yıldır kullanıyorum.Canım biz bir kaşık yağla denedik çok güzel kızardı ve çıtır oldu. Yağda kizartilan beklediği zaman yumusuyor ya bu hiç kaybetmedi citirligini ...
Aynen minnoşumKorku sevmiyorsun. Gerilim istiyorsun öyle mi
Allah Allah böyle bir aletin olduğundan haberim yoktu bir ay öncesine kadarinşallah canım. her yerin tok olmuyor. kullandığı un güzel olmuyor. bazıları da beyaz unla yapıyor. benim bu ikisi de köy unu kullanıyor, tam buğday. çok lezzetli ve tok ekmekler oluyor. 1 dilimi yetiyor. hele bir kızart da gör
doğrudur. benim ki de güzel kızartıyor canım. ben de çok memnunum. yaklaşık 6,5-7 yıldır kullanıyorum.
Aaa doğruPastelfit bak alintida ceviz de var![]()
Afiyet olsun cnmSabah;10:40
Otlu omlet çörekotlu baharatlı
Bolca salata, 1/4 avakoda, 7 zeytin
1 dilim sade 1 dilim doğal pekmez ile glutensiz ekmek, açık çay
Ara; 16.15
1 büyük bardak sade türk kahvesi
az miktar çiğ kuruyemiş
1 elma
Akşam; 19:24
Lahana yemeği 7/8 kaşık
1 er adet domates salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
2.5 litre su bitti bile daha içilir
Aralarda bitki çayı, soda, bir de akşam açık çay
@Zipzip- @yildiz4kcsandriyon @Cordelia
Arkadaşlarınla bugün mü görüştün canım?Afiyet olsun cnm
Bende eve simdi geldim
Menumu dusuneyim bi ne yedim![]()
Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
Allah yardımcınız olsun canımAlıştığım yerden çıkmak koyuyor beni Allah rızık verir ben 0 dan yaptım tek başıma yine yaparım da evi o kadar benimsemisim mi ağladım bile![]()