Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çorba zaten sevmiyorum, tarhanayı daha da sevmiyorum. Ya da güzel olanına denk gelmedim bilemedim
Aaaa benim en çok yaptığım çorba, bizim tarhanamız mükemmel olur. Başka tarhana yemem ama😖
Çok acıktım elma yedim. :oops:
Ben dd 1 karabuğday patlağı 4 dal roka 😂
İnşallah aciktirmaz :olamaz:
Olmadı gider yatarım tatlım :KK14:
Yanında yığırt ye demiştim , en azından ceviz yeseydin, anca öyle tok tutar
Öfffff bu kadar çok alıntı yapmayın yaw başım döndü 🤣🤣 others'i izlemedim ama ne yazık ki sonunu öğrendim halbuki tam benlik bir atmosferi var filmin.
Çok kötü yazık olmuş
Geçmişte mi kaldı aşkitom:KK51:
Geçmişten zar zor geldim, şimdi geleceğe yetişemiyorum

Aaaa benim en çok yaptığım çorba, bizim tarhanamız mükemmel olur. Başka tarhana yemem ama😖

Çok kötü yazık olmuş

Tam olarak o tarz bir film arıyorum. Vahşetli kanlı şeyleri çok sevmiyorum. Sadece gersin hem konusu hem ortamı. Biraz da eski dönemde olsun💕

Az önce instada vişneli turtanin yapılışını başından sonuna kadar izledim büyük bir suçluluk duygusu içinde :oops:izlerken kilo almamisimdir inşallah :skandal:
Bu akşam nelerle sinaniyoruz bilmiyorum ki :KK57:
Biricikim ben her akşam Arap pilavlarından başlıyorum yemek fotosu videosu bakmaya. Tatlı bir işkence 😂aramıza hoşgeldin

Az önce instada vişneli turtanin yapılışını başından sonuna kadar izledim büyük bir suçluluk duygusu içinde :oops:izlerken kilo almamisimdir inşallah :skandal:
Bu akşam nelerle sinaniyoruz bilmiyorum ki :KK57:
Ben gün içinde ne tatlılar ne hamur işleri videoları izliyorum bir bilsen resmen nefsime işkence ediyorum. 😂😂😂😂😂

Çok kötü yazık olmuş

Afiyet olsun canım 💙 sebze yediğim zaman illa açlık oluyor. Protein alsaydım biraz. :KK51:yarin salatama bolca katayim bari... Yoğurt , ceviz ye dediğini görmedim bitanem ya hiç aklıma gelmedi onlar dediğin doğru aslında. 🤔

Afiyet olsun canım 💙 sebze yediğim zaman illa açlık oluyor. Protein alsaydım biraz. :KK51:yarin salatama bolca katayim bari... Yoğurt , ceviz ye dediğini görmedim bitanem ya hiç aklıma gelmedi onlar dediğin doğru aslında. 🤔
Yoğurt dedim , ceviz demedim.
Gerçi yemedim üşendim😂

Ben de bir kere almıştım ama çok güzel değildi. Yeni bir fırın bulduk ordan denemek istiyorum inşallah güzeldir
inşallah canım. her yerin tok olmuyor. kullandığı un güzel olmuyor. bazıları da beyaz unla yapıyor. benim bu ikisi de köy unu kullanıyor, tam buğday. çok lezzetli ve tok ekmekler oluyor. 1 dilimi yetiyor. hele bir kızart da gör 😋🤤🤤🤤
Canım biz bir kaşık yağla denedik çok güzel kızardı ve çıtır oldu. Yağda kizartilan beklediği zaman yumusuyor ya bu hiç kaybetmedi citirligini ...
doğrudur. benim ki de güzel kızartıyor canım. ben de çok memnunum. yaklaşık 6,5-7 yıldır kullanıyorum.

inşallah canım. her yerin tok olmuyor. kullandığı un güzel olmuyor. bazıları da beyaz unla yapıyor. benim bu ikisi de köy unu kullanıyor, tam buğday. çok lezzetli ve tok ekmekler oluyor. 1 dilimi yetiyor. hele bir kızart da gör 😋🤤🤤🤤

doğrudur. benim ki de güzel kızartıyor canım. ben de çok memnunum. yaklaşık 6,5-7 yıldır kullanıyorum.
Allah Allah böyle bir aletin olduğundan haberim yoktu bir ay öncesine kadar :KK51:
Hiç haber de vermiyorsun kuzum :KK14:

Sabah;10:40
Otlu omlet çörekotlu baharatlı
Bolca salata, 1/4 avakoda, 7 zeytin
1 dilim sade 1 dilim doğal pekmez ile glutensiz ekmek, açık çay

Ara; 16.15
1 büyük bardak sade türk kahvesi
az miktar çiğ kuruyemiş
1 elma

Akşam; 19:24
Lahana yemeği 7/8 kaşık
1 er adet domates salatalık
2 dilim glutensiz ekmek

2.5 litre su bitti bile daha içilir
Aralarda bitki çayı, soda, bir de akşam açık çay

@Zipzip- @yildiz4kc sandriyon sandriyon @Cordelia
Afiyet olsun cnm

Bende eve simdi geldim
Menumu dusuneyim bi ne yedim 😂

Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var 😢🤲

Alıştığım yerden çıkmak koyuyor beni Allah rızık verir ben 0 dan yaptım tek başıma yine yaparım da evi o kadar benimsemisim mi ağladım bile 😭😢
Allah yardımcınız olsun canım 🙏

Back
X