Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gözlerim dolu dolu yazıyorum
neden bu kadar duygusallaştim bilmiyorum ..
ama kalpten yazdığin her satır için çok teşekkür ederim berna ..
gerçkten çok iyi geldi bunlari okumak 15 ay oldu daha benim .. yarin bir sinavim daha var hatta su an ona calısıyorum .. iki yerde gönüllu calısıyorum biri kutuphane biri belediyeye bagli bir egitim kurumu .. hep bir gayret icindeyim burda .. umarım bir gün sevdigim işimi yapabilirim .. bende flaman bolgedeyim (ah nederlandsss 🙈 ) evet yakın sayılır çok sevindim 😍 bende 32 yasındayım 6 yasında bir kızım var 😍 cok memnun oldum 😘😘😘
İnşallah yaparsın canım çok güzel ilerliyorsun. 🙏🙏🙏🧿🧿🧿
ay neyse, haklisin kaptanim.. ay bende terazi burcu bi karadenizliyim, gozum donuyo biri sacmalayinca ahjahahsja

sanirim 🤭

tamamdir kaptan sustum 😘 ay benim premsesim bizi de dusunurmuss yaa seni yerimm 🥰🥰

Bende yay burcu adanaliyim haksizliga hic gelemiyorum
Yaa kızlar neşemizi bozmaya deymez ki. Bazen hee deyip geçmek en güzeli. 🤗♥️

Kırmızı Takım ❤️❤️

Kahvemi içtim spora hazırım😘
Eki Görüntüle 3020296
Müsait olanlar hadi kalkın eşlik edin bana😘😘

Hayatım çok azimlisin 👏👏👏
Ben de kahvemi içip yapıcam sporumu inşallah:kahve:
tesekkur ederim 😘😘 cuma kilom 83.4
evet spor bana cok iyi geliyor 😍 yapıcam insa
Canım çok gençsin daha, kurtul bu kilolardan hayatını yaşa, gerçekten kilo yoruyor insanı. Zaten 70’e hızlı inersin , ondan sonra biraz yavaşlar ama sen de tempoya alışmış olursun. Bence 3 ayda rahat 10 kilo verirsin hatta daha fazlası💃💃💃

gözlerim dolu dolu yazıyorum
neden bu kadar duygusallaştim bilmiyorum ..
ama kalpten yazdığin her satır için çok teşekkür ederim berna ..
gerçkten çok iyi geldi bunlari okumak 15 ay oldu daha benim .. yarin bir sinavim daha var hatta su an ona calısıyorum .. iki yerde gönüllu calısıyorum biri kutuphane biri belediyeye bagli bir egitim kurumu .. hep bir gayret icindeyim burda .. umarım bir gün sevdigim işimi yapabilirim .. bende flaman bolgedeyim (ah nederlandsss 🙈 ) evet yakın sayılır çok sevindim 😍 bende 32 yasındayım 6 yasında bir kızım var 😍 cok memnun oldum 😘😘😘
Ahh nederlandsss ahaha, yaparsin yaparsin. sjmdiden gonullulukle baslamissin zagen entegre olmaya, masallah. Sinavinda da coom basarilar 😘 insallah en kisa zamanda gonlune gore d ebir ise girersin 🙏🏼
yesilcayli soda yaptım kendime 🌟

simdi 1 saat daha ders calisayim mola verince bu haftanin hareketlerini yapacagim 🤸🏻‍♀️

bir saat sonra yapinca yazarim insa 💗
ooohh afiyet sifa olsun
Bir sürü sayfa birikmiş eve gidince okuyacağım, yavrumu yuzmeden alıyorum oyun alanına götürüyorum ordan alıyorum yemeğe götürüyorum pek faal bir gün 😩😩
oyy kolay gelsin canim
Kizlar bir graten yapmisim, bezelyeli, havuclu, tavuklu... Yeme yaninda yat okadar mihtesem
ellerine saglik, afiyet olsun

o zaman hadi hakkinda hayirlisi olsin diyelim, bu kadar hizli veriyorsan spora da yuklenmeni oneririm, sarkma olmasin 💪

balakim lale sezonu bitmezse belki Mayis basi kayinvalidemleri alip gelicem Turkiye den knlarla gider gezeriz bilmiyorum :) birileri bahanemiz olsunda vereceksek o parayi bari bir kez verelimndiye bekliyorum resmen 😅😅

abla eger erken menopoz gibi bi durum varsa hayit tohumunu her gun kullananlarda menopozu geri cevirdigi insanlar taniyorum, tam menopoz baslangicindayken benim tavsiyemle baslayip sonra bana cok dua etmislerdi. birkac sene ileri atmisti hayit tohumu menolozlarini.

ya aslinda 30 asiri erken, eger erken yasta redl olmaya baslamissaniz daha erken menopoza giriliyor, cocuk dogurmak da menopoz yasini ileriye atiyor. dogum sayisi da fark ettiriyor yani ama ben 60 da kesilen duymadim, genelde 45-55 arasinda bitiyor benim cevremde

yap yap ben yaltim geldim 1 saat leslie yaptim hizlandirilmis 5 mil :)

gorursun insallah cnaim benim

yaa daha guzelleri insallah kolaylikla senin olsun. Biz de bahcelk bir evde oturuyoruz. Ama suan ev fiyatlari asiri artti iyiki pandemiden once acele edip almisiz diye sumrediyoruz. Simdi cok daha kotu evler 1,5-2 katina bizim evimizin
Tatlım 26.5 yaşındayım araştırayım o tarifi. :confused:Bak kaza kurşununa kurban gider hamile kalirsam bütün hayitlara savaş açarım demedi deme. :KK62:
Bilgi için teşekkür ederim. :KK60:

Back
X