- 8 Eylül 2016
- 103.274
- 438.028
- 898
- 36
Kac adimdasinZipzip- tatlım sorun değil. Spor yapıyordum. Hanfendi nasıl istiyorsa oyie tartılsın. Naçizane saygıda kusur ettim. No problem.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac adimdasinZipzip- tatlım sorun değil. Spor yapıyordum. Hanfendi nasıl istiyorsa oyie tartılsın. Naçizane saygıda kusur ettim. No problem.
![]()
Aaa ben adim atamadim dahaZipzip- 15.234 adım. Şimdi pazara gideceğim. Senin adımlar kaç?
İnşallah yaparsın canım çok güzel ilerliyorsun.gözlerim dolu dolu yazıyorum
neden bu kadar duygusallaştim bilmiyorum ..
ama kalpten yazdığin her satır için çok teşekkür ederim berna ..
gerçkten çok iyi geldi bunlari okumak 15 ay oldu daha benim .. yarin bir sinavim daha var hatta su an ona calısıyorum .. iki yerde gönüllu calısıyorum biri kutuphane biri belediyeye bagli bir egitim kurumu .. hep bir gayret icindeyim burda .. umarım bir gün sevdigim işimi yapabilirim .. bende flaman bolgedeyim (ah nederlandsss) evet yakın sayılır çok sevindim
bende 32 yasındayım 6 yasında bir kızım var
cok memnun oldum
![]()
ay neyse, haklisin kaptanim.. ay bende terazi burcu bi karadenizliyim, gozum donuyo biri sacmalayinca ahjahahsja
sanirim
tamamdir kaptan sustumay benim premsesim bizi de dusunurmuss yaa seni yerimm
![]()
Yaa kızlar neşemizi bozmaya deymez ki. Bazen hee deyip geçmek en güzeli.Bende yay burcu adanaliyim haksizliga hic gelemiyorum
Sali gunu mu sondu canim şekersizKiz cok istedi diye tatli yaptik Allahim sen bana mukayyet ol![]()
Kırmızı Takım
Kahvemi içtim spora hazırım
Eki Görüntüle 3020296
Müsait olanlar hadi kalkın eşlik edin bana
Canım çok gençsin daha, kurtul bu kilolardan hayatını yaşa, gerçekten kilo yoruyor insanı. Zaten 70’e hızlı inersin , ondan sonra biraz yavaşlar ama sen de tempoya alışmış olursun. Bence 3 ayda rahat 10 kilo verirsin hatta daha fazlasıtesekkur ederimcuma kilom 83.4
evet spor bana cok iyi geliyoryapıcam insa
Kolay gelsin canimBir sürü sayfa birikmiş eve gidince okuyacağım, yavrumu yuzmeden alıyorum oyun alanına götürüyorum ordan alıyorum yemeğe götürüyorum pek faal bir gün![]()
Kolay gelsin canımBir sürü sayfa birikmiş eve gidince okuyacağım, yavrumu yuzmeden alıyorum oyun alanına götürüyorum ordan alıyorum yemeğe götürüyorum pek faal bir gün![]()
Kolay gelsin cnmBir sürü sayfa birikmiş eve gidince okuyacağım, yavrumu yuzmeden alıyorum oyun alanına götürüyorum ordan alıyorum yemeğe götürüyorum pek faal bir gün![]()
Afiyet olsun canim ellerine saglikKizlar bir graten yapmisim, bezelyeli, havuclu, tavuklu... Yeme yaninda yat okadar mihtesem
Bekledim de gelmedinKııısss bu saatte kalkılır mı
Harikasın canımmenü yaz, çünkü bizden çekinir illa ki frenlersin kendini. Bir de bizim menüleri incele fikir olsun sana. Spor ile de daha hızlı inceleceksin. Sen kaç kiloydun unuttum…
Ellerine sağlık canım afiyetler olsunKizlar bir graten yapmisim, bezelyeli, havuclu, tavuklu... Yeme yaninda yat okadar mihtesem
Ahh nederlandsss ahaha, yaparsin yaparsin. sjmdiden gonullulukle baslamissin zagen entegre olmaya, masallah. Sinavinda da coom basarilargözlerim dolu dolu yazıyorum
neden bu kadar duygusallaştim bilmiyorum ..
ama kalpten yazdığin her satır için çok teşekkür ederim berna ..
gerçkten çok iyi geldi bunlari okumak 15 ay oldu daha benim .. yarin bir sinavim daha var hatta su an ona calısıyorum .. iki yerde gönüllu calısıyorum biri kutuphane biri belediyeye bagli bir egitim kurumu .. hep bir gayret icindeyim burda .. umarım bir gün sevdigim işimi yapabilirim .. bende flaman bolgedeyim (ah nederlandsss) evet yakın sayılır çok sevindim
bende 32 yasındayım 6 yasında bir kızım var
cok memnun oldum
![]()
ooohh afiyet sifa olsunyesilcayli soda yaptım kendime
simdi 1 saat daha ders calisayim mola verince bu haftanin hareketlerini yapacagim
bir saat sonra yapinca yazarim insa![]()
oyy kolay gelsin canimBir sürü sayfa birikmiş eve gidince okuyacağım, yavrumu yuzmeden alıyorum oyun alanına götürüyorum ordan alıyorum yemeğe götürüyorum pek faal bir gün![]()
ellerine saglik, afiyet olsunKizlar bir graten yapmisim, bezelyeli, havuclu, tavuklu... Yeme yaninda yat okadar mihtesem
Tatlım 26.5 yaşındayım araştırayım o tarifi.o zaman hadi hakkinda hayirlisi olsin diyelim, bu kadar hizli veriyorsan spora da yuklenmeni oneririm, sarkma olmasin
balakim lale sezonu bitmezse belki Mayis basi kayinvalidemleri alip gelicem Turkiye den knlarla gider gezeriz bilmiyorum :) birileri bahanemiz olsunda vereceksek o parayi bari bir kez verelimndiye bekliyorum resmen
abla eger erken menopoz gibi bi durum varsa hayit tohumunu her gun kullananlarda menopozu geri cevirdigi insanlar taniyorum, tam menopoz baslangicindayken benim tavsiyemle baslayip sonra bana cok dua etmislerdi. birkac sene ileri atmisti hayit tohumu menolozlarini.
ya aslinda 30 asiri erken, eger erken yasta redl olmaya baslamissaniz daha erken menopoza giriliyor, cocuk dogurmak da menopoz yasini ileriye atiyor. dogum sayisi da fark ettiriyor yani ama ben 60 da kesilen duymadim, genelde 45-55 arasinda bitiyor benim cevremde
yap yap ben yaltim geldim 1 saat leslie yaptim hizlandirilmis 5 mil :)
gorursun insallah cnaim benim
yaa daha guzelleri insallah kolaylikla senin olsun. Biz de bahcelk bir evde oturuyoruz. Ama suan ev fiyatlari asiri artti iyiki pandemiden once acele edip almisiz diye sumrediyoruz. Simdi cok daha kotu evler 1,5-2 katina bizim evimizin