Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay

İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu

İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye

Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata

2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim

Zipzip- Zipzip- @sandriyon @yildiz4kc Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim♥️

Oh maşallah ohhh hoplasin ziplasin dağıtsın💕💕💕
Dağıtsın tabi. Ne de olsa ardını toplayan bir anası var🥺 ölüyommmm kızım 😭 Gerçekten çok yorucu oluyor, evim maalesef hiçbir zaman derli toplu olamıyor. Mesela bugün çamaşırlar asarken ‘bebeklerimi yıkayacağım’ dedi. 15 dk sonra yanına gittiğimde bütün lavabo boya içinde, kuaförcülük oynamak istemiş, sulu boyayla bebeklerde dahil heryeri boyamış. Oyunun bittiyse çık dedim, ben banyoyu temizlerken ne kadar tava tencere varsa oturma odasına taşımış, eline de almış 2 tahta kaşık, pazar pazar komşulara sövdürtüyor pardon müzik yapıyor 🤪

Afiyet olsun canım

:KK64::KK64::KK64::KK64:
Saol canım 🥰🥰🥰😘
Canım İstanbul Anadolu yakasındaysan bizim gittigmiz yeri öneririm
Saol tatlım Ankaradayım ben ilgin alakan için tşk ederim 😍😍😍😘😘
06 Mart 2022

öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates
1 tk pekmez tahin + 1 ceviz
1 adet kavılca tam buğday unundan lavaş (ben yaptım)

aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara
1 küçük yulaf unlu cookie (pekmez tahinli)

akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata
1 küçük bardak acılı şalgam suyu

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- @L u c i a
Afiyet olsun canım 😍🥰
6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay

İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu

İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye

Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata

2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim

Zipzip- Zipzip- @sandriyon @yildiz4kc Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 🥰😘

kavılca unu mavılca unu, normalden küçük müçük... sonuçta fazla yedim farkındayım. hafta sonum güzel olmadı. cumaya kadar eksi gelmek istiyorsam kendimi hizaya çekmeliyim.
şu savaş ve yağ fiyatları çok gerdi beni. moralim bozuk ne olacak diye düşünüp duruyorum. Allah sonumuzu iyi etsin 🙏🙏🙏

Gordum canım. Eliyle açıyor ve açtığı tek meze salonun ortasi kadar büyük oluyor arka tarafı görüyorsun bakınca. Biir çok akrabamiz yapıyor ama kimse onun gibi yapamıyor. 😘
Tamam, eliyle büyüttükten sonra kol böreği gibi sarıp lokma lokma koparıyo mu? Bu şekilde mi yapıyo

kavılca unu mavılca unu, normalden küçük müçük... sonuçta fazla yedim farkındayım. hafta sonum güzel olmadı. cumaya kadar eksi gelmek istiyorsam kendimi hizaya çekmeliyim.
şu savaş ve yağ fiyatları çok gerdi beni. moralim bozuk ne olacak diye düşünüp duruyorum. Allah sonumuzu iyi etsin 🙏🙏🙏
Aslinda cok fazla değil canım ama ara ogun yemesen guzel olurmus

Amin canim 🙏🙏

Back
X